4ος αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος dragster

Καλή παρουσία από Βουτσίνο και Ξαγοράρη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster. Στους αγώνες είχαμε και δύο Συριανές συμμετοχές, καθώς το παρόν έδωσε ο Ερρίκος Βουτσίνος, ο οποίος αγωνίσθηκε στην κατηγορία Pro Z. Στην κατηγορία αυτή υπήρχαν 11 συμμετοχές αθλητών, οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Ο Βουτσίνος στο τρίτο μέρος του αγώνα κατάφερε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ με αποτέλεσμα να περάσει στους ημιτελικούς και στο τέλος των αγώνα να καταλάβει την 4η θέση, σε μία δύσκολη κατηγορία. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως στην κατηγορία υπήρχαν διάφορα μηχανάκια τα οποία είχαν τεράστιες διαφορές με αυτά που ήταν για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετά το τέλος των αγώνων ο αθλητής από την Σύρο, Ερρίκος Βουτσίνος, μίλησε στην «Κοινή Γνώμη», αναφέρθηκε στην συμμετοχή του, αλλά και στο ρεκόρ που σημείωσε. «Το μηχανάκι έχει πολλές δυνατότητες για να μας χαρίσει πολλές θέσεις στο βάθρο. Αρκεί να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές, καθώς όπως είδαμε οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά κι από την πλευρά μας θέλουμε να τελειοποιήσουμε τη μηχανή ενόψει των επόμενων αγώνων. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που μας παρείχαν οι: power piperos και η blue Star ferries».

Η δεύτερη αθλήτρια που πήρε μέρος στους αγώνες ήταν η Ειρήνη Ξαγοράρη η οποία, αν και σχετικά νέα, έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικεί με αξιώσεις μία καλή θέση. Η Ξαγοράρη πήρε μέρος στην κατηγορία pro street 1, όπου επίσης οι συμμετοχές ήταν αρκετές. Η αθλήτρια από την Σύρο κατέλαβε την 15η θέση στους αγώνες, καθώς "προδόθηκε" στον τρίτο της αγώνα. Στο ξεκίνημα του αγώνα της χάλασε ο συμπλέκτης και υπήρξαν φυσικές φθορές στον δίσκο, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει όπως θα ήθελε. Θα πρέπει να πούμε πως και σ’ αυτήν την κατηγορία υπήρχαν μηχανές οι οποίες έπρεπε να ήταν σε κάποια άλλη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Ειρήνη Ξαγοράρη μίλησε με την σειρά της στην «Κοινή Γνώμη» για την προσπάθεια της αυτή, λέγοντας τα εξής: «Κάθε χρόνο θέλω να παρουσιάζομαι όλο και καλύτερη. Βέβαια στους συγκεκριμένους αγώνες είχα κάποιες ατυχίες που μου στέρησαν μία καλή θέση. Θέλω να πω πως στην κατηγορία μου οι αντίπαλοι είναι πραγματικά "τέρατα", καθώς έχουν μηχανές μεγαλύτερου κυβισμοί. Θέλω πάντα να προσπαθώ και σε κάθε αγώνα θέλω να πηγαίνω για να σπάω το προσωπικό μου ρεκόρ. Θέλω να κατεβάζω έστω στο ελάχιστο τον χρόνο μου. Κατέλαβα στον αγώνα αυτόν την 15η θέση, είμαι περιφανή για τον εαυτό μου και για αυτό που κάνω. Ελπίζω στο μέλλον πάντα για μια θέση στο βάθρο αλλά το ταξίδι και η εμπειρία είναι το καλύτερο βραβείο! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ερρίκο Βουτσίνο ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου, αλλά και τους χορηγούς μου για την υποστήριξή τους, οι οποίοι μέσα από την βοήθειά τους δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως πιστεύουν σε εμένα».