Τεράστια διαφήμιση για τη Νάξο οι αγώνες του Μαΐου

Ο τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και προπονητής του Ναξιακού, Πέτρος Σιδέρης, αναφέρθηκε στους αγώνες στίβου για το 2021, αλλά και τις δύο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις που έχει αναλάβει η Νάξος στις 22 και 23 Μαΐου. Από εκεί και πέρα ο κ. Σιδέρης έδειξε αισιοδοξία για την πορεία των αγώνων τόσο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Συνθέτων, αλλά κα του Portathlon, που θα πραγματοποιηθούν στο νησί των Κυκλάδων στη Νάξο.

«Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας και γνωρίζοντας τις δύσκολα οικονομικά και βιοποριστικά συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και γενικότερα θα προσπαθήσουμε αν όλα πάνε καλά να διατηρήσουμε σε υψηλό αθλητικό επίπεδο τις Κυκλάδες μας και ειδικότερα τη Νάξο μας.

Η συμπαράσταση όλων σας θα είναι πολύτιμη σε αυτή τη συνέχεια αφού αφενός θα υπάρξει μια αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας στο νησί μας και αφετέρου θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για διαφήμιση στην Ευρώπη ενώ παράλληλα τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αθλητές υψηλού επιπέδου αφού όσοι αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο.  Από τη Νάξο θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση για Τόκιο».

Ετικέτες: