Τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Oceanman κατέκτησε στην κατηγορία του ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

Με μία σπουδαία διάκριση θα επιστρέψει στη βάση του ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ο οποίος κατάφερε να εκπληρώσει ένα όνειρο του, καθώς ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Oceanman.

Ο Συριανός αθλητής έλαβε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Oceanman που διεξήχθη στο Soma Bay στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου.

Ο Χατζηδάκης, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 50 – 59 ετών. Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 3000 αθλητές από πολλά μέρη του κόσμου.

Τώρα, ο αθλητής από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για να καταφέρει να αγωνισθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χρειάστηκε να προετοιμαστεί σκληρά. Στην προετοιμασία του αυτή ο Κώστας Χατζηδάκης, όπως μας ανέφερε, χρειάστηκε να κάνει ψυχική και οικονομική υπέρβαση, αφού κανείς δεν στάθηκε στο πλευρό του.

Τέλος, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης για τον ίδιο τον Κώστα Χατζηδάκη είναι μία προσωπική διάκριση και μέσα από τον αγώνα του κατάφερε να προβάλει τόσο την Σύρο όσο και την Ελλάδα, αφού κατά τη διάρκεια της απονομή του κρατούσε την γαλανόλευκη στα χέρια.

Από εκεί και πέρα, οι διοργανωτές προχώρησαν, λόγω προχωρημένης ώρας, σε μικτές βραβεύσεις  (άνδρες – γυναίκες) των αθλητών που κατάφεραν να τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία.