Οι αθλητές από τις Κυκλάδες που έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα με τα ταλέντα στου ΣΕΓΑΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που θα αποτελέσουν τη δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών.

Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει βελτίωση και των σωματειακών τεχνικών.

Τώρα όσον αφορά στο Νομό των Κυκλάδων, στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνονται δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Ο Πέτρος Σιδέρης είναι ο προπονητής των τριών αθλητών από την Νάξο, καθώς στα ταλέντα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ έχουν συμπεριληφθεί οι αθλητές, Ορέστης Τσινάς, Μιχάλης Τάκος και η αθλήτρια Δήμητρα Σέργη. Στην λίστα υπάρχει και η αθλήτρια του Κώστα Κουρτίδη, Κατερίνα Γκόγκου.

Ο πίνακας με τους αθλητές από τα σωματεία των Κυκλάδων

Όνομα                                    Σύλλογος                      Αγώνισμα                       Προπονητή

Ορέστης Τσινάς                       Ναξιακός                       400                           Πέτρος Σιδέρης

Μιχάλης Τάκος                      Πανναξιακός                   Σύνθετα                     Πέτρος Σιδέρης

Δήμητρα Σέργη                      Πανναξιακός                   ύψος                         Πέτρος Σιδέρης

Κατερίνα Γκόγκου                 Α.Ο. Μυκόνου                  150                         Κώστας Κουρτίδης