Παννελήνιο ρεκόρ στην Κ20 από την Μαρία Κάσσου του Πανναξιακού

Η Μαρία Κάσσου του Πανναξιακού σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ20. Η αθλήτρια της ομάδας της Νάξου, μπορεί να τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 3000 μέτρα, όμως το 9:31.16 ήταν η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία Κ20. Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον στίβο κι αυτό φαίνεται βέβαια και μέσα από τα αποτελέσματα σε Πανελλήνιους αγώνες.

Τώρα όσον αφορά στην αθλήτρια του Πανναξιακού, με την επίδοσή της η Μαρία Κάσσου έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Κάλι της Κολομβίας.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

"Το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πέτυχε η Μαρία Κάσσου στα 3.000μ.

Η αθλήτρια μας τερμάτισε δεύτερη στην κούρσα με 9:31.16 και κατέρριψε το ρεκόρ της κατηγορίας Κ20, το οποίο ήταν 9:32.33 και ανήκε στην Αναστασία Καρακατσάνη από τις 20/2/2011.

Με την επίδοση αυτή, η Κάσσου έπιασε παράλληλα και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 ανοιχτού στίβου, που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας".