Μία χρονιά επιτυχιών έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Α.Ο. Πάρου

Μία χρονιά επιτυχιών έκλεισε και τυπικά για τον Α.Ο. Πάρου, καθώς ο σύλλογος του νησιού, κατά τη διάρκεια του έτους, είχε διακρίσεις στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των Κυκλάδων, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο. Διακρίσεις ο Α.Ο. Πάρου είχε και στον στίβο, αλλά και στο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Πάρου

"Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 η αθλήτριά μας Μεγάλου Ιωάννα κατέλαβε την 4η θέση στον ακοντισμό με ατομικό ρεκόρ και τα αγόρια της σκυταλοδρομίας 4x80 μ. με τους Μπαρμπαρή Δημήτρη, Σκιαδά Μιχάλη, Στεφανία Κριστιάν και Ραγκούση Φοίβο πήραν μέρος στον τελικό του αγωνίσματος.

Στο μπάσκετ μας τη 3 θέση η κορασίδες μας και τη 2 θέση το παιδικό μας στο ποδόσφαιρο η πρωταθλήτρια Κυκλάδων Κ16 την 1 θέση και το Κ14 την 2 θέση στης Κυκλάδες, το βόλεϋ που έδωσε σημαντικούς αγώνες διακρίσεις μετά από μια δύσκολη χρόνια με μεγάλες δυσκολίες. Συγχαρητήρια στους προπονητές που για εμάς είναι η ψυχή του Α.Ο.Π. Συγχαρητήρια να τα χαίρεστε τα παιδιά σας. Στο σπίτι τους είναι οι γονείς τους στο γήπεδο οι προπονητές τους. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας.. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας,που είναι πάντα δίπλα μας, όποτε χρειάστηκε.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και καλό κουράγιο στο ΔΣ μας,που φέτος έτρεξε πραγματικά για το σύλλογο μας ,θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και αν ξέχασα κάποιον συγχωρέστε με, εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο σε όλους. Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!".
 

Ετικέτες: