Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου

  • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 6 Φεβ. 2023 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε οικογενειακό κλίμα ο Σύλλογος επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου «Δημήτριος Βικέλας» έκοψε την πρώτη του πίτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ του Μάννα και το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και όλοι όσοι έχουν «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Σύλλογος μετρά λίγους μήνες ζωής και άπαντες προσπαθούν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να εγγραφούν και νέα μέλη και να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σύρου Νικόλαος Σκευοφύλαξ, αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

«Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που ένα όνειρο πολλών ετών και μαζί με 10 μέλη δημιουργήσαμε αυτό το σύλλογο. Ο Σύλλογος μας πλέον απαρτίζεται από 17 ενεργά μέλη. Το όραμα μας δεν είναι να μείνουμε 17, αλλά να σηκώσουμε τα παιδιά από τους καναπέδες και να γνωρίσουν αυτό το ωραίο άθλημα που είναι το Πινκ Πονκ. Το αγαπήσαμε σε άλλες αίθουσες και σιγά - σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας και θα γίνουμε καλύτεροι. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας και πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Ειρήνη Δράκου, καθώς σε δυο αιτήματα μας ακριβώς πριν έναν χρόνο μας έδωσαν πρώτα την αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου για κάποιους μήνες και φέτος το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όπου πηγαίνουμε εκεί. Ευχαριστώ και τον υπεύθυνο του κέντρου Χρήστο Κόλλια. Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί την πρώτη μας πίτα την ευλογεί όχι μόνο ο αγαπημένος Παπάς, ο Παπακώστας, αλλά και ένας άνθρωπος που είναι από τα 22 ιδρυτικά μέλη που υπογράψαμε για την ίδρυση του συλλόγου μας. Είναι πολύ καλός στο Πινκ Πονκ και θέλω να έρθει και να παίξει μαζί μας. Εύχομαι αυτός ο όμιλος να ακολουθήσει τη δική του πορεία και τα παιδιά μας να συνεχίσουν αυτό το όραμα και γιατί όχι να το μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Ο Δημήτριος Βικέλας όπως δόξασε όλη την Ελλάδα, εύχομαι και αυτός ο σύλλογος να δοξάσει την Σύρο και όχι μόνο. Να φέρει επιτυχίες και εκτός Σύρου, καθώς όταν βρούμε τον καλύτερο τρόπο λειτουργείας και βρούμε και προπονητή θα μπορούμε να πάρουμε μέρος σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας».

Στην συνέχεια τις δικές του ευχές έδωσε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Σέργιος Απέργης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ εκτός από τους τοπικούς φορείς που έδωσαν το «παρών», στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας, οποίος και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Ταυτόχρονα, τόνισε στον πρόεδρο και στα μέλη του συμβουλίου πως θα είναι κοντά στον Σύλλογο σε ότι θελήσουν και μπορεί από την πλευρά του να βοηθήσει.