Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 5ου Portarathlon

Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 5ου Portarathlon

  • Τετάρτη, 26 Απριλίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 26 Απρ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 5ου Portarathlon έχει αρχίσει, καθώς απομένουν περίπου τρεις εβδομάδες για την έναρξη των αγώνων. Οι συμμετοχές όσο ο καιρός πλησιάζει όλο και αυξάνονται, μιας και θα συμμετέχουν αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου. Η Βρετανία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή συνολικά 5 αθλητών (τρεις γυναίκες και δύο άντρες), ενώ έχουν δηλώσει ακόμη πως η Ουκρανία θα πάρει μέρος με τρεις γυναίκες και έναν άντρα της κατηγορίας Κ20 (δηλαδή κάτω των 20 ετών) και η Κροατία με δύο άντρες, μία γυναίκα και έναν άντρα της κατηγορίας Κ20

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

 

Τρείς εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του 5ου Portarathlon και η μάχη ανάμεσα σε τρεις χώρες για το ποια μετέχει με την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών έχει ανάψει.

Ήδη η Βρετανία έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή  πέντε αθλητών της, δύο γυναικών και τριών αντρών, η Ουκρανία θα πάρει μέρος με τρεις γυναίκες και έναν άντρα της κατηγορίας Κ20 (δηλαδή κάτω των 20 ετών) και η Κροατία απαντά με δύο άντρες, μία γυναίκα και έναν άντρα της κατηγορίας Κ20

Μπορεί η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής να έχει οριστεί σε μία εβδομάδα από τώρα, στις 2 Μαίου άλλα όλα δείχνουν ότι το δέκαθλο των αντρών και το έπταθλο των γυναικών δεν μπορούν να δεχτούν άλλες συμμετοχές καθώς έχει ξεπεραστεί ο προβλεπόμενος αριθμός αθλητών και αθλητριών.

Το στοίχημα για τους διοργανωτές είναι ένας ποιοτικός και όχι ένας ποσοτικός αγώνας, άλλωστε η αναβάθμιση του Portarathlon από την Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αναβαθμίσει τις προδιαγραφές της διοργάνωσης.

 

Ετικέτες: