Στο βάθρο ανέβηκε ο Ερρίκος Βουτσίνος στον αγώνα Dragster στο Αγρίνιο

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster στο Αγρίνιο συμμετείχε ο Συριανός αναβάτης Ερρίκος Βουτσίνος. Ο αθλητής από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων κατάφερε να διακριθεί και να ανέβει στο βάθρο, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση με το Suzuki FX125, στην ανταγωνιστική κατηγορία Pro Z. Επίσης,  τον ΜΟΣΥΣ εκπροσώπησαν και οι Μιχάλης Παπαδημητρόπουλος από την Σαντορίνη, ο Σπύρος Παπαδάτος και ο Μανώλης Δημητριάδης στην κατηγορία True Street 9. Ο Παπαδημητρόπουλος επέστρεψε στους αγώνες μετά από αρκετά χρόνια αποχής με μία Suzuki Hayabusa, ενώ τον πρώτο τους αγώνα έκαναν οι Παπαδάτος και Δημητριάδης με Suzuki GSXR 1000 ο πρώτος και Suzuki Hayabusa ο δεύτερος.

 

Η ανακοίνωση του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου βρέθηκε σε άλλο ένα αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο. Η Συριανή ομάδα με αναβάτη τον Ερρίκο Βουτσίνο και ιδιοκτήτη της τετράχρονης μοτοσυκλέτας Suzuki FX 125, τον Ρούσσο Ιωσήφ, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στην ανταγωνιστική κατηγορία Pro Z, στην οποία κυριαρχούν οι δίχρονες μοτοσυκλέτες. Παρά τα τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του τριήμερου αγώνα, ο Βουτσίνος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της κατηγορίας και μάλιστα να σημειώσει πολύ καλό χρόνο 10,8 δευτ., που θεωρείται Πανελλήνιο ρεκόρ για τον τύπο της μοτοσυκλέτας τους.

Τον ΜΟΣΥΣ εκπροσώπησαν και οι Μιχάλης Παπαδημητρόπουλος από την Σαντορίνη, ο Σπύρος Παπαδάτος και ο Μανώλης Δημητριάδης στην κατηγορία True Street 9. Ο Παπαδημητρόπουλος επέστρεψε στους αγώνες μετά από αρκετά χρόνια αποχής με μία Suzuki Hayabusa, ενώ τον πρώτο τους αγώνα έκαναν οι Παπαδάτος και Δημητριάδης με Suzuki GSXR 1000 ο πρώτος και Suzuki Hayabusa ο δεύτερος.

Στο πλευρό των Συριανών αναβατών ήταν για άλλη μια φορά η Blue Star Ferries.