Νέο ατομικό ρεκόρ για την Έλενα Βουζουναρά

  • Τετάρτη, 21 Ιουνίου, 2023 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιουν. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κ16 κατέκτησε η Έλενα Βουζουναρά. Η αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου με νέο ατομικό ρεκόρ 3.30, στο άλμα επί κοντό ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και δικαίωσε την προπονήτρια της για την έως τώρα σκληρή δουλειά που έκανε. Ο Α.Ο. Μυκόνου έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου στον κλασσικό αθλητισμό, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει ρίξει μεγάλο βάρος πάνω στους αθλητές του στίβου. Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και αποφέρουν καρπούς, καθώς οι επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα η μία διαδέχεται την άλλη.

 

Αναλυτικά:

Το πρώτο του μετάλλιο στο πανελλήνιο Κ16 (με τους δύο ομίλους) κατέκτησε ο στίβος του ΑΟΜυκόνου. Η επικοντίστρια μας Έλενα Βουζουναρά κατέκτησε την 2η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ, 3.30 (το προηγούμενο της 3.10 από φέτος) και δικαίωσε την προπονήτρια της Christina Kalogeropoulou που είχε προβλέψει την επίδοση αυτή και όλους εμάς που πιστεύαμε ότι μπορούσε να φτάσει στο μετάλλιο.

Η Έλενα που επευφημήθηκε τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και κατά την απονομή από τους φίλους και συγγενείς της που ήταν παρόντες στο στάδιο της Χαλκίδας όσο και από όλους εμάς που παρακολουθήσαμε τον αγώνα από κοντά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για την πρώτη μεγάλη της επιτυχία και θέτει νέους στόχους από δω και πέρα.

Φυσικά η επίδοση της είναι ρεκόρ συλλόγου όλων των κατηγοριών αλλά και ρεκόρ Κυκλάδων επίσης σε όλες τις κατηγορίες.

 

Ετικέτες: