Διακρίσεις για τους αθλητές του Πανναξιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Η διοίκηση του Πανναξιακού, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους αθλητές στίβου για την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Η Μαρία Κάσσου μετά την εξαιρετική της εμφάνιση, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων. Η Ανδριάννα Φέρρα τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 400 μέτρα γυναικών και στην 7η στα 200. 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

​Η εντυπωσιακή πρωταθλήτριά μας ΚΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα των 5.000μ. γυναικών και Κ23, η ΦΕΡΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. γυναικών και την 7η θέση στα 200μ. γυναικών. Επίσης, ο εμποδιστής ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ την 4η θέση στα 400μ. εμπόδια ανδρών, ο δεκαθλητής ΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο Κ18 και τελικά την 5η θέση, όπως και ο άλτης ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ που κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα τριπλούν Κ23 .

​Επιπλέον, ο δισκοβόλος ΤΡΕΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που κατέλαβε την 5η θέση στη δισκοβολία ανδρών, η εμποδίστρια ΓΕΡΑΣΗ ΙΡΙΣ την 8η θέση στα 400μ. εμπόδια, και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 Γυναικών (Τζωρτζή, Γεράση, Αργυρού, Φέρρα) την 7η θέση στο αντίστοιχο αγώνισμα.

​Τέλος, οι αθλητές ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΠΙΤΤΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση στα αγωνίσματα 1.500μ., 5.000μ. και 200μ.