Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ο Πανναξιακός στους αγώνες της Μήλου

Ο Πανναξιακός ήταν από τις καλύτερες συλλόγους που πήραν μέρος στους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Μήλο. Οι Ναξιώτες κατέλαβαν τη 2η θέση της γενικής βαθμολογίας μεταξύ 39 ομάδων που έλαβαν μέρος. Ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει συνολικά 3 χρυσά μετάλλια, 8 αργυρά και 6 χάλκινα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους Πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που πέτυχαν την μεγάλη διάκριση, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση της συνολικής βαθμολογίας των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων που έγινε στη Μήλο. Επίσης, η ομάδα μας κατέλαβε την 1η θέση στη βαθμολογία των γυναικών και την 2η θέση στη βαθμολογία των ανδρών.
​Ειδικότερα, τα μετάλλια ήταν:
• 3  χρυσά ( Δρίτσας Ι. 400μ.εμπόδια, Κεβορκιάν Γ. άλμα εις μήκος και Φέρρα Α. 400μ.)
• 8 αργυρά ( Βαθρακοκοίλης Σ. 1000μ., Βενιέρη Κ. σφαιροβολία, Βενιέρης Μ. σφαιροβολία, Βαθρακοκοίλη Δ. άλμα εις μήκος, Αργυρού Μ.400μ., 4Χ100μ. ανδρών, Σταματόγιαννης Μ. σφαιροβολία και δισκοβολία)
• 6 χάλκινα (Μαχαίρα Β.1500μ., 4Χ80μ.αγοριών, Κεβορκιάν Γ. τριπλούν, Σιάτρας Ε. άλμα εις μήκος, Ακτύπης Π.σφαιροβολία και δισκοβολία)
Επίσης, είχαμε πολλές διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα από μικρούς κυρίως πρωταθλητές μας

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Οργανωτική επιτροπή των αγώνων, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
​Ιδιαίτερη μνεία, φυσικά για τους πολυάριθμους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην διεκπεραίωση αυτής της πανάκριβης αποστολής( ξενοδοχεία και σίτιση για 3 μέρες). Έχουμε δημοσιεύσει ήδη τον κατάλογο με τους μεγάλους χορηγούς των αγώνων και απομένει η δημοσίευση του ανάλογου καταλόγου με τους τακτικούς χορηγούς μας.

Ετικέτες: