Με δύο μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψαν στην βάση τους οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Σύρου

Οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη

  • Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 24 Απρ. 2024 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δύο μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Σύρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2024. Ο Σύλλογος της Σύρου έλαβε μέρος με δύο αθλητές τον 9χρονο Πάρη Βογιατσή και τον 13χρονο Γιώργο Νικολόπουλο.

Αμφότεροι και οι δύο αθλητές κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, μετά από μία σειρά σημαντικών αγώνων.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος αυτή τη φορά, καθώς οι αθλητές ταξίδεψαν στους αγώνες χωρίς τον προπονητή τους, ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Ο «Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Σύρου» (έτος ιδρύσεως 1985), συμμετείχε στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2024», στη Χαλκίδα, τη σημαντικότερη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στη συγκριμένη κατηγορία.

Ο Σύλλογός μας, έλαβε μέρος με δύο αθλητές και κατέκτησε:

-Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ 9 Ετών», με συμμετοχή 38 αθλητών, με τον αθλητή του Πάρη Βογιατζιδάκη.

-Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ 13 Ετών», με συμμετοχή 22 αθλητών, με τον αθλητή του Γιώργο Νικολόπουλο.

Με αυτά τα αποτελέσματα, προστέθηκαν δύο ακόμη μετάλλια στο πλούσιο σε διακρίσεις ιστορικό του Συλλόγου μας, ο οποίος μετρά τουλάχιστον 170 μετάλλια και διακρίσεις σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, που στην αξιολόγηση εκκινούν από Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζουν με Μεσογειακά και Βαλκανικά πρωταθλήματα, Πανελλήνια πρωταθλήματα και καταλήγουν στα Κύπελλα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Οι πρόσφατες διακρίσεις, μάλιστα, κατακτήθηκαν με ιδιαίτερη δυσκολία από τους ανήλικους αθλητές μας, αφού αναγκάσθηκαν να αγωνισθούν χωρίς τον προπονητή τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει:

Α. τους αθλητές του, για τις επιτυχίες τους

Β. τον προπονητή, Δάσκαλο των παιδιών του Συλλόγου μας, Πέτρο Μανωλάκη, για την ακάματη κι ανιδιοτελή προσφορά του.

Ευχαριστεί επίσης:

-το μέλος του ΔΣ κι αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Βάλβη, για την ανταπόκριση στην «επιστράτευσή» του, την τελευταία εβδομάδα πριν τους αγώνες και

-τον αθλητή του Συλλόγου Στέργιο Ανδρουλάκη, που από άλλη θέση (βοηθός προπονητή), αυτήν την φορά, συνόδευσε και καθοδήγησε τους αθλητές μας.

Ευχόμαστε σε όλους, αθλητές και αθλούμενους να είναι δυνατοί και υγιείς, ιδιαίτερα στα παιδιά να κατακτούν ό,τι αφοσίωση κι επιμονή προσπάθεια επιδιώκουν.

Τελευταίο και σημαντικότερο: καλή υγεία Δάσκαλε…