Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στον Ανδριακό

Μία ακόμη χρονιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και υποσχέσεις για τον Ανδριακό. Οι μικροί αθλητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με συνομήλικες τους από τη Μύκονο. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως συνολικά 50 αθλητές μπήκαν στον αγώνα και χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά ο Ανδριακός αναφέρει:

Ένας πολύ ωραίος αγώνας ακαδημιών στίβου έγινε στο γήπεδο μας για να κλείσει ακόμα πιο όμορφα η σεζόν !!!!
Για πρώτη φορά συμμετείχε και ομάδα εκτός Άνδρου και αυτή ήταν ο ΑΟ.ΜΥΚΟΝΟΥ.
50 λιλιπούτειοι αθλητές ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να απολαύσουν τα παιδιά τους.
Η ακαδημία της ομάδας μας αποτελείται από παιδιά της Χώρας, του Μπατσίου και του Γαυρίου.

Ευχαριστούμε τον ΑΟ.ΜΥΚΟΝΟΥ για την συμμετοχή του και τους προπονητές μας Ρέρρα Γεωργία, Τσορτανιδη Δημητρη και την έφορο του τμήματος Καρυστινού Γεωργία για την διοργάνωση αυτού του όμορφου αγώνα.

Το ποδοσφαιρικό μας τμήμα έκανε την γιορτή λήξης της σεζόν χτες στο γήπεδο της χώρας , μια πολύ όμορφη εκδήλωση που συμμετείχαν 110 παιδιά των ακαδημιών μας και αγωνίστηκαν σε οικογενειακά δίπλα υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Δημοσθένη Μάγουλα !!!!  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το κύπελλο του δευτεραθλητής Κυκλάδων που κέρδισε η κ12 μας όπου έγινε και η απονομή μπροστά στους φιλάθλους μας !!!!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου μας , στον γενικό αρχηγό Νίκο Ψαρρό και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Κορθίου Αντώνη Κρούση για την βοήθεια τους στην διοργάνωση !!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Δημοσθένη Μάγουλα που για άλλη μια χρόνια έδωσε τα πάντα για τα παιδιά του Ανδριακού , μάλιστα σε μια πολύ όμορφη κίνηση οι γονείς του τμήματος κ10 της χώρας του πρόσφεραν δώρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!!! Επίσης ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος που βοήθησαν στην χτεσινή εκδήλωση ,τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Παπουτσή όπως και τον Σάκη Φιλίππα που φέτος είχε το όμορφο έργο να προπονεί τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του Μπάτσιου και Γαυρίου !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Ντίνο Παπαχρήστου για την συνεργασία μας , έχασε το μεγάλο χειροκρότημα για την φετινή προσπάθεια λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και την προπονήτρια μας Αναστασία Γεωργάκη που βοήθησε πολύ στα τμήματα που προπονούσε φέτος , λόγο όμως μετακόμισης στην πρωτεύουσα δεν θα συνεχίσει κοντά μας , της ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!!!

Εκ μέρος όλης της διοίκησης σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη !!!!

Ετικέτες: