Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross δύο αθλητές του ΜΟΣΥΣ

  • Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 26 Ιουν. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σύρου, καθώς δύο αθλητές του κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τους αγώνες FIM junior motocross 2024.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ολλανδία στις 14 Ιουλίου στο circuit Kamperweg Heerde Netherlands.Οι αθλητές που κλήθηκαν από την Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας είναι ο Κωνσταντίνος και Ανδρέας Τρακαδάς. Τα δύο παιδιά θα αγωνιστούν στις κατηγορίες junior 65 και junior 85 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου της Σύρου

Δύο αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου θα συμμετέχουν ως μέλη της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσουν στον αγώνα FIM junior motocross 2024 που διεξάγεται φέτος στην Ολλανδία στις 14/7 στο circuit Kamperweg Heerde Netherlands.

Οι αθλητές του ΜΟΣΥΣ  Κωνσταντίνος Τρακαδάς  και Ανδρέας Τρακαδάς επιλέχτηκαν φέτος από την Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε)  να πλαισιώσουν την εθνική ομάδα motocross η οποία θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος και  o Ανδρέας θα αγωνιστούν στις κατηγορίες junior 65 και junior 85 αντίστοιχα. Στις ίδιες κατηγορίες πρωταγωνιστούν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross με την επίσημη ομάδα της ΚΤΜ, παίρνοντας σημαντικές διακρίσεις τόσο για την ομάδα τους όσο και για τον ΜΟΣΥΣ.

Η μέγιστη διάκριση για κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα και αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Ταυτόχρονα είναι μοναδική εμπειρία να βρεθεί κανείς ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου.  

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους δυο αθλητές.

Ετικέτες: