Στα «Κνώσεια 2024» συμμετείχε ο Παμμηλιακός

Ο Παμμηλιακός συνεχίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα, καθώς αθλητές του Συλλόγου βρέθηκαν στους αγώνες «Κνώσεια 2024». Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο στάδιο Ελευθερίας.

Οι αθλήτριες του κ. Μάρκου έδειξαν πως βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, καθώς με τις επιδώσεις τους απέδειξαν πως μπορούν να βρεθούν ακόμη και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα. Να σημειώσουμε εδώ πως η Ναταλία Πόλο έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος περνώντας το 1.56.

Η Μακρινού Ιωάννα είχε επίδοση 12.27 στο τετραπλούν, στα  600μ. η Τερνιώτη Γεωργία κατέλαβε την 6η θέση με 2.01, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο αγώνισμα. Η Μπαλιού Σεραίνα στα 80μ με 11.98 ήταν δεύτερη στη σειρά της και Αφεζί Αμέλα είχε άλμα 4.27 στο μήκος.

 

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού

Με 5 αθλήτριες της ομάδας Κ16 συμμετέχει ο Παμμηλιακός στα ''Κνωσεια 2024'' που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο Στάδιο και το Στάδιο Ελευθερίας.

Διοργανωτές ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμος Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και του Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η αθλήτρια μας Ναταλία Πόλο πήρε την 1η θέση στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.56, που είναι νέο ατομικό ρεκόρ για την ίδια και μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα φέτος.

Η Μακρινού Ιωάννα είχε επίδοση 12.27 στο τετραπλούν, στα  600μ. η Τερνιωτη Γεωργία κατέλαβε την 6η θέση με 2.01 συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο αγώνισμα. Η Μπαλιού Σεραίνα στα 80μ με 11.98 ήταν δεύτερη στη σειρά της και Αφεζί Αμέλα είχε άλμα 4.27 στο μήκος.

Για την ομάδα μας οι αγώνες στην Κρήτη ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον προπονητή τους Γιάννη Μάρκου. Μας κάνετε υπερήφανους. 

 

Ετικέτες: