Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την Τελετή Λήξης - Τι θα δούμε

Αδιάκοπες και εντατικές πρόβες πραγματοποίησαν οι 20.000 συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην αποψινή εντυπωσιακή τελετή λήξης, η οποία αναμένεται να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 φτάνουν στο τέλος τους σήμερα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο Stade de France και στον Τομ Κρουζ, που θα πρωταγωνιστήσει, «ταξιδεύοντας» με μοτοσυκλέτα από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στη σημερινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Τι θα δούμε στην τελετή λήξης

 

Σήμερα το βράδυ, μια δωδεκάλεπτη παράσταση θα παρουσιαστεί κατά την Τελετή Λήξης μπροστά στη δήμαρχο του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, στο Stade de France. Αυτή η παράσταση έχει προγραμματιστεί για να συμβολίσει το πέρασμα της Ολυμπιακής σημαίας από το Παρίσι στην αμερικανική πόλη, η οποία θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2028, 44 χρόνια μετά τη διοργάνωση του 1984.

Η παράσταση είναι δημιουργία του Μπεν Γουίνστον, ενός Βρετανού παραγωγού και σκηνοθέτη, ο οποίος, στα 42 του χρόνια, έχει ήδη κερδίσει 13 βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 

Αν και το όνομα του Τομ Κρουζ έχει ήδη γίνει γνωστό, θα παρευρεθούν και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Γκαμπρέλα Γουίλσον, γνωστή ως H.E.R, η οποία θα ερμηνεύσει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο. Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα τρέιλερ από το LA 2028, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τον Μάικλ Τζόνσον, τον skateboarder Τζάγκερ Ίτον και την Κέιτ Κούρντεϊ, παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδηλασίας βουνού το 2018.

 

https://www.ethnos.gr/