Με ένα ευχαριστώ έκλεισε η χρονιά για την Α.Ε. Σαντορίνης

  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διοίκηση της Α.Ε. Σαντορίνης με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους κατά την αγωνιστική σεζόν 2018-19 στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων που τέθηκαν στο ξεκίνημα της χρονιάς. Να σημειώσουμε εδώ πως η γυναικεία ομάδα όχι μόνο κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά μέσα από τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ ανόδου προσπάθησε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Α2 κατηγορία.

 

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης

 

Με τη συμμετοχή στο Ειδικό Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την άνοδο στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και την επιστροφή του τμήματος Γυναικών της ομάδας μας ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την περίοδο 2018-2019.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος, οι οποίες παρά το νεαρό της ηλικίας τους, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πρωτάθλημα Γυναικών και με την σωστή καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου κατέκτησαν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κυκλάδων και  εκπροσώπησαν τα νησιά μας στη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Μία αγωνιστική πορεία μεγάλη σε διάρκεια και ιδιαίτερα απαιτητική που εκτός από τις αγωνιστικές εμπειρίες μας χάρισε έντονα συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού, υπερηφάνειας, αισιοδοξίας αλλά και στιγμές έκπληξης, απογοήτευσης, άγχους, αγωνίας και φόβου.

Γιατί ο αθλητισμός προσφέρει κάποιες από τις δυνατότερες συγκινήσεις και σε προκαλεί να ξεπεράσεις τις αδυναμίες. Αδιάκοπη προσπάθεια να τιθασεύσουμε τις αρνητικές σκέψεις και να πετύχουμε τους ψηλότερους δυνατούς στόχους, να λειάνουμε τις αιχμές ώστε να αγκαλιάζουμε σφιχτά τα όνειρά μας ήταν το στοίχημα και για αυτή τη χρονιά.

Τη δύναμη που κάποιες φορές λείπει τη δανειζόμαστε από τον διπλανό μας, τον συναθλητή μας, τον προπονητή μας, τον φίλο και σύντροφο της ομάδας. Από όλους εσάς που ανοίξατε την αγκαλιά σας για να χωράει τα όνειρα των παιδιών!

Στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς βρέθηκε ακόμη μία φορά δίπλα στην ομάδα, χωρίς δισταγμό και με ζεστό χαμόγελο, ο Γιώργος Παπαγιάννης, που μαζί μας παρακολουθεί την καθημερινότητα των προπονήσεων, τα χτυποκάρδια των αγώνων και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια στις γιορτινές στιγμές μας!

Και θεωρούμε ευτυχία όταν αντικρίζουμε στο βάθος της κερκίδας, στην ίδια θέση πάντα, να μας ενθαρρύνει, τον αγαπητό φίλο Διονύση Ζαχαρόπουλο που μαζί με τον αδελφό του Νικόλα Ζαχαρόπουλο μοιράζονται τις χαρές και τις επιτυχίες μας και αντέχουν τις δύσκολες στιγμές μας από το ξεκίνημά μας έως τώρα!

Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την πολύτιμη υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε δράσης της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Τζούρο, τα μέλη και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τη συνεργασία και σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Λαυρέντιο Σαλάχα και τα μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. για την εποικοδομητική συνεργασία σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας στη Σαντορίνη, που είναι αρωγοί μας, πιστεύουν και υποστηρίζουν με κάθε μέσο την προσπάθεια των αθλητών μας και μας βοήθησαν να προσφέρουμε ευγενική φιλοξενία στους επισκέπτες του νησιού μας».

Τέλος η διοίκησης της Α.Ε. Σαντορίνης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας για μία ακόμη χρονιά. 

Ετικέτες: