2019-07-21 16:20

Στην ΑΕΚ ο Κολσούζογλου!

  • Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 22 Ιουλ. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από την Σύρο στην πρωτεύουσα της Ελλάδας κι από τον Άρη στην… ΑΕΚ. Ο Κυριάκος Κολσούζογλου μετά από αρκετές… δοκιμές έπεισε του ανθρώπους της Ένωσης να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει τις προπονήσεις και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο νεαρός αθλητής θα βρεθεί στην πρωτεύουσα για λογαριασμό της ΑΕΚ όπου από την φετινή σεζόν θα ενταχθεί στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ. Ο Άρης Σύρου μετά την συνεργασία με την ΑΕΚ δίνει πλέον την ευκαιρία στα παιδιά μέσα από τη σκληρή δουλειά να αναδείξουν το ταλέντο τους και ταυτόχρονα να μπορέσουν να… διακριθούν. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά, αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν οι αθλητές του είχαν την ευκαιρία δουν από κοντά προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά και να δουλέψουν μαζί με τους συνομηλίκους τους στην Ένωση.  

 

 

Η ανακοίνωση του Άρης Σύρου

Ο Άρης Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής Κυριάκος Κολσούζογλου εντάσσεται από σήμερα στα Τμήματα Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ!

 

Ο ταλαντούχος αθλητής είχε μεταβεί αρκετές φορές στην Αθήνα για προπονήσεις και τελικά έπεισε τους ιθύνοντες της Ένωσης για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην "οικογένεια" της ΑΕΚ.

 

Η ένταξη του Κυριάκου Κολσούζογλου στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Άρη Σύρου, αλλά και την καλύτερη απόδειξη της συνεργασίας ανάμεσα στον σύλλογο και την ΑΕΚ BC Akademy - Dragan Sakota.