Η Νάξος απέκτησε νέα ομάδα μπάσκετ με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος

Πανναξιακός Α.Ο.Κ. το νεοσύστατο σωματείο μπάσκετ

Η Νάξος μετά την απόφαση της διοίκησης του Πανναξιακού να μην δηλώσει το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα κίνησε τις διαδικασίες για τη δημιουργία νέας… ομάδας. Άνθρωποι κοντά στον Πανναξιακό έτρεξαν και με γρήγορες διαδικασίας δημιούργησαν τον Πανναξιακό Α.Ο. Κ. Στην προσπάθειά αυτή είναι παλαιά μέλη του Πανναξιακού, αλλά και νέα που θέλουν να στηρίξουν την κίνηση αυτή.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η νέα διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο. Κ. πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑνναξιακού Α.Ο.Ν. και όπως όλα έδειξαν ήταν σε καλό κλίκα και υπάρχουν μεταξύ τους… συμφωνία. Αποφασίστηκε το νεοσύστατο σωματείο να τρέξει από φέτος τα τμήματα μπάσκετ, προκειμένου ν τηρηθούν όσα ορίζουν οι κανονισμοί για να λειτουργήσει εντελώς αυτόνομα.

Τέλος, Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ στην προσωρινή διοίκηση είναι ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Κεφαλιανός.

Από εκεί και πέρα ιδρυτικά μέλη και μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι οι: Σορώκος Παναγιώτης, Κάβουρας Μιχάλης, Τσουτσάνης Ιωάννης, Φουτάκογλου Ευστράτιος, Γεωργακόπουλος Γεώργιος, Τσιμπλάκης Κυριάκος, Μαράκης Ιωάννης, Φλεριανός Νικόδημος, Ελευθερίου Ιωάννης, Μελανίτης Γιώργος, Δεδρινός Δημήτρης, Αγγελής Στέλιος, Μαράκης Βασίλης, Φλεριανός Βασίλης, Κατσούλης Μανόλης, Αδελφουλάκος Παχούμιος, Μπίτζιος Χάρης, Τομπάς Πλάτων.

Η ανακοίνωση του νεοσύστατου σωματείου

Σας ανακοινώνουμε ότι  συστάθηκε το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία:

Α.Ο.Κ. Πανναξιακός – AOK Pannaxiakos.

Το σωματείο στα πλαίσια της αθλητικής του δραστηριότητας που θέλει να αναπτύξει, προτίθεται να δημιουργήσει δραστηριότητες σχετικά με την ανάπτυξη ης καλαθοσφαίρισης στο νησί μας.

Προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τμήματα, καθώς και όλους όσους ενστερνίζονται το όραμα για μία αθλητική, αγωνιστική, μπασκετική, Νάξο με τον Πανναξιακό στη θέση που του αρμόζει.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία της Νάξου για το καλό του αθλητισμού και των αθλητών γενικότερα.

Η ομάδα μας και το νησί μας σαν μία γροθιά θα επιδιώξουν να αναβαθμίσουν το μπάσκετ μέσα από υγιείς βάσεις με γνώμονα την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Τμήματα:

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης

Παιδικό τμήμα Α καλαθοσφαίρισης – Παιδικό τμήμα Β καλαθοσφαίρισης

Εφηβικό τμήμα καλαθοσφαίρισης – Ανδρικός τμήμα καλαθοσφαίρισης

Γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης – τμήμα παίδων με ειδικές ανάγκες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στα παρακάτω τηλέφωνα: 2285025507 & 2285026989 καθημερινά.