Με το δεξί ο Άρης Σύρου που νίκησε στην πρεμιέρα του Αντρικού πρωταθλήματος τον Περιστεριώνα με 71-55

Δυναμικό ξεκίνημα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για το ανδρικό τμήμα του Άρη Σύρου, καθώς επιβλήθηκε με 71-55 του Περιστεριώνα Τήνου, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Βικέλας" της Σύρου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν Μάκης Νικολαΐδης, ο οποίος είναι και ο παίκτης που ο Άρης Σύρου περιμένει πολλά, καθώς έχει ένα πολύ πλούσιο… βιογραφικό. Ο αθλητής μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση με το… καλημέρα βοήθησε να φτάσει στη νίκη και ταυτόχρονα ο ίδιος να διακριθεί καθώς σημείωσε συνολικά 31 πόντους.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης το συγκρότημα του Αντώνη Βαρθαλίτη μπήκε δυναμικά, πίεσε από την αρχή και κατάφερε να πάρει μία διαφορά δώδεκα (12) πόντων (23-11). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η ομάδα της Σύρου να αυξήσει τη διαφορά ακόμη περισσότερα και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά να έχει φτάσει στους δέκα οκτώ (18) πόντους. Ο κ. Βαρθαλίτης βρήκε την ευκαιρία στο δεύτερη μέρος να κάνει αλλαγές να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή τους, καθώς θέλει να τους έχει… ετοιμοπόλεμους.

Από εκεί και πέρα ο Άρης τη φετινή χρονιά έχει υψηλούς στόχους καθώς όχι μόνο θέλει να φτάσει στα τελικά, αλλά και να κάνει το επόμενο… βήμα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνικής. Μην ξεχνάμε πως ο Άρης Σύρου ήταν η πρώτη ομάδα από το νομό των Κυκλάδων που ανέβηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος, ο Άρης απέναντι στον Περιστεριώνα είχε μία σχετικά καλή απόδοση κι έδειξε πως στη συνέχεια με την ανάλογη δουλειά θα μπορεί να αποδώσει καλύτερο μπάσκετ.

Άρης Σύρου – Περιστεριώνας Τήνου 71-55

Δεκάλεπτα: 23-11, 23-17, 14-14, 11-13

Άρης Σύρου: Τάκος 3, Νικολαΐδης 31, Σκιαδάς 2, Χαλκιόπουλος 6, Κατραντζής 1, Παναγιώτου 9, Δασκαλάκης 3, Κόικας 11, Ελ Μπαραγκέ 2, Δούκας 3, Δάσκος, Μαθιάσος.

Περιστεριώνας Τήνου: Καμπέρι 5, Τριαντάφυλλος 4, Σπέντζαρης 4, Μπινιάκου 8, Σιώτης 10, Κουτσουμπάκος 17, Πετρόπουλος 7, Δελατόλας, Τζες, Μαρκουίζος, Παγανέλης, Τσουχλάι.