Εύκολα οι παίδες της Ερμούπολης

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα των Παίδων σημείωσε η ομάδα της Ερμούπολης επικρατώντας του Α.Ο. Μυκόνου με 86-35. Το παιχνίδι για την ομάδα του κ. Μαύρου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος, καθώς από την αρχή του αγώνα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να κάνει ουσιαστικά εντός παρκέ ότι θέλει. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μυκόνου Γιώργος Σκόρδος προσπάθησε να δώσει εξτρά κίνητρα στους παίκτες τους, όμως η πλάστιγγα είχε γύρη προς την πλευρά της Ερμούπολης.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετές ωραίες… μονομαχίες κάτω από την ρακέτα, είχε ωραίες προσπάθειες και πολλές φορές χειροκρότησαν τους αθλητές.  Οι γηπεδούχοι όπως αναφέρουμε παραπάνω μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους κι έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι στο σκορ με 27-9. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σε κανένα από τα τρία δεκάλεπτα και οι Συριανοί έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη και τον Ανδρέα Μαύρο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

Α.Ο. Ερμούπολης – Α.Ο. Μυκόνου 86-35

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρούσσος, Καραμπατζάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-9, 48-17, 71-29, 86-35

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Πρίντεζης, Σιγάλας 34 (1), Βαρθαλίτης 2, Μαρουδιάς, Παπαγεωργίου 4, Τσικουδής 1, Ξαγοράρης 7, Ζούμπερης, Καλογρίδης 26 (2), Παλαιολόγος 6, Βαμβακούσης 4, Τσιομπάνης 2.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Τσούρας, Θεοδοσίου, Ζιέμπα 8 (2), Δρόσος, Καβαθάς 3 (1), Νάζος 5 (1), Κατσιρμάς 4, Κονταράτος 2, Τσανγκάλοβ 13 (1), Ξενάριος, Δακτυλίδης, Πενταράκης.