Ο Α.Ο. Μυκόνου και η Α.Ε. Σαντορίνης κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα μετά την απόφαση της ΕΣΚ Κυκλάδων

Θα διεκδικήσουν και την… άνοδο

Ο Α.Ο. Μυκόνου στους Άνδρες και η Α.Ε. Σαντορίνης στις γυναίκες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, έπειτα και την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης. Η απόφαση πάρθηκε μετά από το πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας που υπήρξε αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν και τυπικά τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών και ταυτόχρονα να ανακηρυχτούν πρωταθλητές Κυκλάδων ο Α.Ο. Μυκόνου και η Α.Ε. Σαντορίνης. Παράλληλα, αποφασίστηκε μέσα στον Ιούλιο να διεξαχθούν οι τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων των εφήβων, παίδων και κορασίδων.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων

Κατόπιν της πρόσφατης αποφάσεως της ΕΟΚ περί απευθείας ανόδου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην Γ Εθνική Ανδρών και της πρωταθλήτριας Κυκλάδων στην Α2 Εθνική Γυναικών , το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚ Κυκλάδων αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάδειξη της ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου ως πρωταθλητή ανδρών και της ομάδας της Α.Ε. Σαντορίνης ως πρωταθλήτριας γυναικών!

 

Α.Ο. Ερμούπολης συγχαρητήρια σε Α.Ο. Μυκόνου και Α.Ε. Σαντορίνη

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του αντρικού μας τμήματος για την φετινή τους πορεία! Τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο λόγω της διαφοράς πόντων στο μεταξύ τους παιχνίδι με τον Α.Ο. Μυκόνου. Όλοι περίμεναν το f4 για να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η υπέροχη μπασκετική παρέα...δυστυχώς η όλη κατάσταση και οι εξελίξεις που όλοι γνωρίζουμε δεν μας άφησαν να σας απολαύσουμε για μερικά παιχνίδια ακόμα.

Μέσα στο γήπεδο όποιος σας είδε κατάλαβε για την σκληρή δουλειά που είχατε ρίξει! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ εθνική κατηγορία στις 2 Κυκλαδίτικες ομάδες πλεόν!

Σας ζητούμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να σας χαιρετήσουμε μέσα στο παρκέ, πραγματικά θα θέλαμε μια άλλη κατάληξη. Ξέρουμε πως ο κόπος και ο ιδρώτας σας , θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο.