Ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης μιλά για την επιστροφή των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους

«Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στα γήπεδα»

  • Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021 - 06:11

Μετά από περίπου έξι μήνες οι αθλητές του Άρη Σύρου είναι έτοιμοι να πατήσουν και πάλι γήπεδο. Η ομάδα της Σύρου, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστές τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων που ξεκινούν άμεσα. Οι αθλητές από την πλευρά τους θα πρέπει να τηρούν το Υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ταυτόχρονα θα ισχύουν όλα τα μέτρα που ίσχυαν τον Οκτώβριο όπως θερμομετρήσεις, αντισηπτικά, υπογραφές σε ημερήσιες καταστάσεις και οι γονείς θα περιμένουν εκτός γηπέδου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Άρη Σύρου, Αντώνης Βαρθαλίτης, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή των αθλητών στις προπονήσεις και που θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να ξεφύγουν από την ρουτίνα των τελευταίων έξι μηνών. "Νιώθω πολύ όμορφα που επιτέλους έπειτα από 6 μήνες απραγίας, τουλάχιστον μπορούμε να ξαναμπούμε στην παλιά μας καθημερινότητα, στο δεύτερο σπίτι μας. Είμαι επίσης χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ξαναδούμε τα παιδιά μας εκεί που πρέπει.  Τα παιδιά πρέπει να είναι μέσα στους αθλητικούς χώρους, κοντά στον αθλητισμό.  Άργησε πολύ βέβαια, αλλά πιστεύω και παρακαλώ να μην ξανακλείσουμε», είπε αρχικά ο κ. Βαρθαλίτης.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του Άρης Σύρου αναφέρθηκε και στον διοικητικό σχεδιασμό που υπάρχει από την πλευρά του Δ.Σ. «Εμείς, ως Άρης Σύρου, είμαστε έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό για την επανέναρξη, ασχέτως ότι οι αρμόδιοι κωλυσιεργούσαν. Είμασταν πολύ νωρίτερα έτοιμοι για την επανέναρξη, οπότε ξεκινάμε κανονικά, παρόλο που οι οδηγίες μας ήρθανε την Παρασκευή. Οπότε από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να έχουν μία καλή αρχή και όλα τα παιδιά να προπονηθούν όπως το έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ακόμη θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και σε όλους όσους εμπλέκονται με τον Αθλητισμό. Εύχομαι να μας αφήσουν να δουλέψουμε όπως πραγματικά γνωρίζουμε και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να προβάλουν την αθλητική τους εξέλιξη».  

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Άρη Σύρου για την έναρξη των προπονήσεων

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων, για αθλητές προμίνι, μίνι, παιδικό και εφηβικό.

Οι προπονήσεις απευθύνονται σε αθλητές που είναι ήδη στην ομάδα μας, καθώς και σε καινούργιους, που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις επικαιροποιημένα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

Οι αθλητές θα προσκομίζουν σε φωτοτυπία, την δήλωση αποτελέσματος του self test στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο κάθε εβδομάδα.

Όσα παιδιά έχουν νοήσει συνίσταται να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση, πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Θα ισχύουν όλα τα μέτρα που ίσχυαν τον Οκτώβριο(θερμομετρήσεις, αντισηπτικά, υπογραφές σε ημερήσιες καταστάσεις, οι γονείς εκτός γηπέδου και χωρίς συνωστισμό εκτός αυτού κ.τ.λ.)

Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 45-60 λεπτά.

Οι προπονητές μας θα υποβάλλονται σε εβδομαδιαία rapid test.

Οι αθλητές θα προσέρχονται με μάσκα και θα την βγάζουν μόνο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Όσοι δεν έχουν ενημερωθεί μέσω sms, μπορούν να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε διευκρίνηση στο 6932486010

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Τμήμα προμίνι: Δευτέρα 16.00-16.45

Παρασκευή 18.30-19.15

Τμήμα μίνι: Δευτέρα 17.00-17.45

Παρασκευή 19.30-20.15

Τμήμα παιδικού: Τρίτη 19.00-20.00

Σάββατο 09.00-10.00

Τμήμα εφηβικού: Τρίτη 20.00-21.00

Σάββατο 10.00-11.00

Καλή αρχή σε όλους, με υγεία και σε σεβασμό στους κανόνες, για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προπονούμαστε με ασφάλεια.