Πρώτος στόχος της διοίκησης η ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Νικολαΐδη

Ξεκινά ο σχεδιασμός του Άρη Σύρου

  • Παρασκευή, 2 Ιουλίου, 2021 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 2 Ιουλ. 2021 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ξεκινά για τον Άρη Σύρου ο οποίος θέλει να συνεχίσει από εκεί όπου τον διέκοψε η… πανδημία.

Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Βαρθαλίτης έχουν και πάλι υψηλούς στόχους, αφού θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπου θα διεκδικήσει τόσο το πρωτάθλημα Κυκλάδων όσο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αρχικά ο κ. Βαρθαλίτης θα έχει συζητήσεις με τον Μάκη Νοκολαΐδη για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που… σταμάτησαν. Ο Μάκης Νικολαΐδης βλέπει θετικά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Σύρου, αφού επιθυμεί να τον οδηγήσει τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και στην άνοδο της Γ’ Εθνικής. Οι δύο κύριοι θα καταστρώσουν τα σχέδιά τους για την επόμενη… ημέρα.

Μετά θα γίνουν συζητήσεις με τους αθλητές του περυσινού ρόστερ για το ποιοι αρχικά θα θελήσουν να συνεχίσουν και στη συνέχεια θα αναζητηθούν παίκτες για να καλύψουν τα κενά που ίσως προκύψουν.

Ο Άρης Σύρου εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι εξετάζει και τα υπόλοιπα θέματα για τα οποία φέτος καλείται να βρει λύσεις. Ένα από αυτά που απασχολούν την ομάδα της Σύρου είναι και το γηπεδικό, αφού όπως είναι γνωστό το κλειστό του Αθλητικού κέντρου θα παραμείνει εκτός λειτουργίας λόγω των εργασιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν στο συγκεκριμένο χώρο. Η ανδρική ομάδα η οποία έχει υψηλούς στόχους αρχικά θα έχει ως έδρα ίσως το γήπεδο της Τήνου για τα εντός έδρας ματς, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για το γήπεδο της Νάξου, όταν θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση των αγώνων.

Σ’ αυτό βέβαια υπάρχει αρκετός χρόνος για να το δει και να μελετήσει όλα τα στοιχεία η διοίκηση του Άρη. Αυτό που προέχει άμεσα είναι το ξεκίνημα των επαφών του προέδρου με τον προπονητή Μάκη Νικολαΐδη, αλλά και με τους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ της σεζόν 2020-21.

Ο Άρης Σύρου θέλει να συνεχίσει πάνω σε αυτό που έχτισε ουσιαστικά την περυσινή σεζόν, να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων και να διεκδικήσει μέσα από τους αγώνες τόσο το πρωτάθλημα όσο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.