Ανανέωσε με τον Άρη Σύρου ο Δημήτρης Χατζόπουλος

Παίκτης του Άρη Σύρου θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με το συγκρότημα του Μάκη Νικολαΐδη. Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου είχε αρχικά μιλήσει με τον παίκτη με τον οποίο συζήτησε την προοπτική να συνεχίσει με την ομάδα της Σύρου. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να δώσουν τα χέρια. Ο Άρης Σύρου με την ανανέωση αυτή σιγά – σιγά κλείνει όλα τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ του και έτσι ο Μάκης Νικολαΐδης θα ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. Ο Άρης Σύρου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με πιο πιθανή ημερομηνία τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στόχος της ομάδας της Σύρου δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά και άνοδος στην Γ’ Εθνικής.

Ο Μάκης Νικολαΐδης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με αθλητές εγνωσμένης αξίας. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, καθώς η ομάδα της Σύρου θα έχει ως βάση την πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση του Άρη Σύρου

"Ο Δημήτρης Χατζόπουλος μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη και τον προπονητή Μάκη Νικολαΐδη, συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη Σύρου. Η ομάδα μας σιγά – σιγά ολοκληρώνει το ρόστερ του και σε λίγες ημέρες από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Δημήτρης Χατζόπουλος είναι playmeaker και αναμένεται να μας βοηθήσει με τη σειρά του στην επίτευξη των φετινών μας στόχων. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθλίτης θέλουν να καλωσορίσουν τον Δημήτρη Χατζόπουλο και να του ευχηθούν να έχει μία χρονιά γεμάτη υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί".