Πήρε το ντέρμπι με την Μύκονο και βλέπει ψηλά ο Άρης Σύρου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα των εφήβων σημείωσε ο Άρης Σύρου ο οποίος επικράτησε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του Α.Ο. Μυκόνου με 58-34. Οι Συριανοί με τη νίκη τους αυτή αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για συμμετοχή στο final four των εφήβων, αφού μπήκαν και πάλι στο… κόλπο. Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Λευτέρη Λαζαρίνου ήταν σε καλή μέρα και μπήκε με μεγαλύτερη όρεξη στο παιχνίδι, μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 9-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 20-11. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Συριανούς να ελέγχουν, όμως να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 13 πόντων (32-19) υπέρ των γηπεδούχων. Η Μύκονος, όπως ο Άρης Σύρου άνοιγε την ψαλίδα του σκορ, έβρισκε τον τρόπο να μαζέψει και πάλι τη διαφορά και να την ρίχνει κάτω ακόμη κι από τους δέκα πόντους. Το ξέσπασμα του τελευταίου πενταλέπτου ήταν αυτό που ουσιαστικά έδωσε και την μεγάλη διαφορά στους γηπεδούχους, αφού εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα τρίποντα των Πλούμπι και Καλογρίδη.

Άρης Σύρου (Λαζαρίνος): Βαρθαλίτης Α., Σιγάλας 13, Πλούμπι 12 (2), Μαρουδιάς, Ζούμπερης 5, Στρογγύλης, Αρώνης, Νταβελάκης 2, Καλογρίδης 10 (2), Κοπανιτσάνος 2, Κουλσουζόγλου 5 (1), Βαρθαλίτης 8.

ΑΟ Μυκόνου (Μανολιτζάκης): Καβαθάς 3 (1), Δακτυλίδης Γ. 2, Κατσιρμάς 2, Κάνιουρας, Πράσινος 6 (1), Βικέλης 3 (1), Δακτυλίδης Π. 3, Νάζος, Πενταράκης 5, Τζάνγκαλος 10.