Ο Άρης Σύρου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ερμούπολης στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος των ανδρών

Ξεκίνημα με τοπικό ντέρμπι

  • Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021 - 06:29
  • /   Eνημέρωση: 12 Νοε. 2021 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μετά από περίπου δύο χρόνια η κατηγορία των Ανδρών επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με τον πιο ιδανικό τρόπο. Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία του ανδρικού πρωταθλήματος με το τοπικό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Άρης και της Ερμούπολης. Ο Άρης Σύρου που έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα των ανδρών. Ταυτόχρονα είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Μάκη Νικολαΐδη να πάρουν μία πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, καθώς μπορεί κάποιοι  μπορεί να είναι δύο χρόνια στην ομάδα, όμως δεν κατάφεραν να δώσουν κάποιο ματς. Να θυμίσουμε πως πέρσι το πρωτάθλημα διεκόπη όπως και τα άλλα αθλήματα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος των ανδρών. Η Ερμούπολη από την πλευρά της όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλει να δείξει ένα θετικό πρόσωπο και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάκη Νικολαΐδη δεν υπάρχουν και το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου αναμένεται να δώσουν όλοι οι αθλητές που έχει στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα η αυλαία των αγώνων για το προσεχές διάστημα ανοίγει την Παρασκευή στις 16:15 με το ματς του Άρη Σύρου και του Α.Ο. Μυκόνου. Ματς για το πρωτάθλημα των εφήβων. Μία σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες οι οποίες θα παίξουν για το ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος, παιχνίδι για το πρωτάθλημα των κορασίδων θα διεξαχθεί και στην Άνδρο όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Μυκόνου, αλλά και στην Τήνο με τον Περιστεριώνα να φιλοξενεί την Ερμούπολη, στην κατηγορία των παίδων.

Για τις παγκορασίδες ο Πανναξιακός θα φιλοξενήσει τον Μαρπησσαϊκό και για το μίνι κορασίδων ο ΤΑΚ Περιστεριώνας θα παίξει με την Μύκονο.

Ο Πλοηγός Αντιπάρου θα παίξει με τον Πανναξιακό, στην κατηγορία των παίδων και με το ματς αυτό θα κλείσει και η αυλαία των αγώνων για το Σαββατοκύριακο.

 

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

 ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 12-13-14  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΩΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

12/11/2021

ΕΑΟ ΑΡΗΣ  ΣΥΡΟΥ – ΑΟ  ΜΥΚΟΝΟΥ

16.15

ΕΦΗΒΩΝ

ΑΚΔΕ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 

13/11/2021

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΟ  ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ  -  ΕΑΟ  ΑΡΗΣ  ΣΥΡΟΥ

16.00

18.00

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ

ΑΝΔΡΟΥ

ΑΚΔΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 

14/11/2021

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΛΟΗΓΟΣ  ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ

13.00

15.00

17.00

20.00

ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΙΝΙ  ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

ΤΗΝΕΙΑ 1895

ΔΑΚ  ΝΑΞΟΥ

ΤΗΝΕΙΑ  1895

ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ