Το Aegean Ball Festival ξεκίνησε και οι διοργανωτές παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη μίλησαν στην έπαυλη Τσιροπινά

Ξεκίνησε η γιορτή του μπάσκετ

Το πρώτο τζάμπολ δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και η πλατεία Μιαούλη γέμισε από νωρίς από κόσμο. Από την άλλη πλευρά οι διοργανωτές βρέθηκαν στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία και μίλησαν για το Stoiximan Aegean Ball Festival. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ευδιάθετος και μίλησε για την εκδήλωση, η οποία επιστρέφει μετά από τρία χρόνια. Ακόμη, στο πάνελ βρέθηκε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργοςς Λεονταρίτης.

Δήμος και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι συνδιοργανωτές της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης. Παρών στην συνέντευξη τύπου ήταν ο εκπρόσωπος της Pro game, επίσης στη Σύρο ήταν ο αντιπρόεδρος της Stoiximan μεγάλος χορηγός του 3 on 3, αλλά και ο Μάικ Φουντουδάκης υπεύθυνος αγώνων προγράμματος.

Πρώτος, όπως ήταν φυσικό, πήρε το λόγο ο διοργανωτής της εκδήλωση,ς Γιώργος Πρίντεζης. Ο πρώην διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού, ο οποίος προσφάτως κρέμασε τα αθλητικά παπούτσια του και δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή της εκδήλωσης, παρά το γεγονός πως ήταν μία «περίεργη» χρονιά, αφού διένυε τον τελευταίο του χρόνο με τον Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά βρήκε όλα τα ψυχικά αποθέματα ώστε μαζί με την Pro Game να διοργανώσουν μία εκδήλωση που αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Στη Σύρο θα έρθουν πολλά ονόματα του μπάσκετ, αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, αλλά και Ολυμπιονίκες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όλους όσοι το παρακολουθήσουν τόσο από την πλατεία Μιαούλη όσο και από τις ζωντανές μεταδώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Γιώργος Πρίντεζης «Αθλητές εγνωσμένης αξίας θα έρθουν στη Σύρο»

«Μετά από τέσσερα χρόνια το Stoiximan Aegean Ball Festival επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι. Μία εκδήλωση που προσφέρει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να δουν από κοντά αθλητές εγνωσμένης αξίας. Η Σύρος μέσα απ’ αυτήν την εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να ακουστεί ακόμη περισσότερο και με τον κόσμο που θα επισκεφθεί το νησί να τονωθεί η τοπική οικονομία. Ελπίζουμε αυτό το πενταήμερο ο κόσμος να χαρεί και να αγαπήσει ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ. Επίσης, αυτή η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι θέλουν να αγωνιστούν και να ζήσουν από μέσα στην μαγεία του αθλήματος. Θέλω στο σημείο αυτό να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν βοηθήσει ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η διοργάνωση. Θα πρέπει να τονίσω εδώ πως δεν είναι μόνο οι πέντε μέρες αυτές, για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε αρκετός κόπος και πολύ μεγάλο άγχος. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Pro Game καθώς έχει αναλάβει όλο το κομμάτι της διοργάνωσης, αλλά και τον μεγάλο μας χορηγό την Stoiximam, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας και βοηθά με ότι χρειαστεί. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που στάθηκαν στο πλευρό μας. Δεν θα αναφερθώ στους παίκτες καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσω κάποιον, αλλά θα πω μόνο πως πάρα πολλοί αθλητές δέχθηκαν με χαρά να έρθουν στη Σύρο και να παίξουν μπροστά σε αυτό το επιβλητικό Δημαρχείο και ταυτόχρονα να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όλους μας.

Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας: «Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει γράψει τη δική του ιστορία»

«Θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στην πλατεία Μιαούλη και να χαρεί από κοντά αυτήν σπουδαία εκδήλωση. Μία εκδήλωση την οποία οραματίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ένας αθλητής που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Η φετινή χρονιά για τον Γιώργο είναι μία καινούργια αρχή αφού αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο μπάσκετ. Να του ευχηθώ να περνά καλά και να χαρεί ακόμη περισσότερο την οικογένειά του. Σαν αθλητής όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στον αθλητισμό, αλλά και τις διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο που έχει κερδίσει. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα μας έχει προσφέρει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.  Επίσης θέλω να σταθώ και στο κοινωνικό έργο της αθλητικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα στον μεγάλο χορηγό της stoiximan, όπου μας κάνει μία δωρεά στο Νοσοκομείο της Σύρου με έναν καταψύκτη πλάσματος αίματος» ανέφερε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Ν. Λειβαδάρας.

 

Αντιπεριφερειάχρης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης: «Μεγάλη τιμή για το νησί μας που έχει έναν αθλητή όπως ο Γιώργος Πρίντεζης»

«Είμαι πολύ έντονα φορτισμένος καθώς δίπλα μας έχουμε έναν θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ. Δεν το λέω εγώ αλλά οι αριθμοί. Αν πιάσουμε και δούμε τις ατομικές διακρίσεις θα δούμε πως ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας κι όχι μόνο. Οι στιγμές που θα ζήσουμε μέσα από το Stoiximan Aegean Ball θα είναι μοναδικές γιατί είναι και η μοναδική στιγμή που αυτός ο τεράστιος αθλητής αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτήν την σπουδαία καριέρα. Έχουμε την τιμή να ζήσουμε αυτή την εκδήλωση από κοντά και μέσα από την εικόνα θα περάσει  σε όλη την Ελλάδα" ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτης.