Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Karagoutis Training Camp» στην Άνδρο

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Karagoutis Training Camp στο νησί της Άνδρου με την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος.

Πάνω από 130 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 11 έως 18 ετών, προπονήθηκαν καθημερινά στα ανοιχτά γήπεδα της Χώρας και του Γαυρίου, πρωί – απόγευμα.
Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Άνδρου καθώς και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου για την στήριξη τους.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

"Πάνω από 130 παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11 έως 18 ετών προπονήθηκαν καθημερινά στα ανοιχτά γήπεδα της Χώρας και του Γαυρίου, πρωί - απόγευμα!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Άνδρου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Λοτσάρη καθώς και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου για την στήριξη τους.
Δήμος Άνδρου - Municipality of Andros Island
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ΔΣ του ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ και ιδιαίτερα του προπονητή Κυριάκου Μουστάκα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης!
Andros B.C.
Το Camp διεξήχθη υπό την Αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ΕΣΚΚ.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση του camp και ιδιαίτερα την “NATURE VALLEY” για τις ενεργειακές μπάρες που μας παρείχε καθ’ όλη την διάρκεια των προπονήσεων!".

Ετικέτες: