Στην Γ΄ Εθνική θα συμμετάσχει τελικά ο Πανναξιακός ΑΟΚ κι αυτό γιατί η ΕΟΚ φαίνεται πως έχει ήδη πει το ΝΑΙ

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για τις επίσημες ανακοινώσεις

Ομάδα της Γ΄ Εθνικής πρέπει να θεωρείται ο Πανναξιακός ΑΟΚ καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για να βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Μετά την πρόταση από την ΕΟΚ στους πρωταθλητές Κυκλάδων και τη θετική τους απάντηση, η αρμόδια επιτροπή φαίνεται πως είναι σύμφωνη με την συμμετοχή του Πανναξιακού στην Γ΄ Εθνική.

Η νέα διοίκηση της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΚ πρέπει να τρέξει ώστε να μπορέσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταφέρει να δημιουργήσει και το ανάλογο ρόστερ. Το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες και μέσα σ’ αυτό τον χρόνο η διοίκηση θα πρέπει να έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ταυτόχρονα να βάλει σωστές βάσεις στην οργάνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο κόσμος, με το άκουσμα της πρότασης, έδειξε έμπρακτα τη στήριξη του και το συμβούλιο βρήκε νέους συμμάχους. Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο το οποίο να είναι ικανό να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Τέλος, οι διοικούντες εκτός από το κομμάτι των ανδρών θέλουν να δημιουργήσουν και τις βάσεις για τα τμήματα των ακαδημιών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αναβάθμιση των τμημάτων αυτών θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη.