Τον Α.Ο. Μυκόνου φιλοξενεί ο Άρης Σύρου (Παρασκευή 16:45 ΑΚΔΕ), στην Άνδρο ταξιδεύει ο Α.Ο. Ερμούπολης

Θέλουν νίκη και οι δύο

Τον Α.Ο. Μυκόνου θα φιλοξενήσει ο Άρης Σύρου, στο πλαίσιο των αγώνων για το εφηβικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου. Από την πλευρά της η ομάδα του Άρη προετοιμάζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θέλει τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί όπως έκανε και το αντίστοιχο τμήμα των παίδων. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογους αθλητές και είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μύκονος γνωρίζει τις αντίξοες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει καθώς οι αθλητές της ομάδας προπονούνται σε κλειστό γήπεδο. Βέβαια για πολλά χρόνια η ομάδα της Μυκόνου αγωνίζονταν σε ανοικτό γήπεδο, όμως αυτό έχει αλλάξει και το νησί των ανέμων έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο κλειστό. Το παιχνίδι του Άρη Σύρου με τον Α.Ο. Μυκόνου έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 16:45.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, βάσει του οποίου το Σάββατο οι γυναίκες του Α.Ο. Άνδρου θα βρεθούν στο κλειστό της Τήνου απέναντι στον Μαρπησσαϊκό.

Στην Άνδρο θα ταξιδέψει το εφηβικό τμήμα του Α.Ο. Ερμούπολης, όπου και θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα. Η ομάδα της Σύρου θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε μία δυνατή έδρα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΕΣΚ Κυκλάδων

Παρασκευή 07/10/2022

16:45 Ανοιχτό ΑΚΔΕ Σύρου (Εφήβων): Άρης Σύρου ΕΑΟ – Μυκόνου ΑΟ

Σάββατο 08/10/2022

12:30 Τήνια 1895 (Γυναικών) : Άνδρου ΑΟ – Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ
16:00 ΑΠΧ Αρχιλόχου Μάρπησσας (Κορασίδων) : Πάρου ΑΟ – Τα Φανάρια ΑΠΑΣ
17:00 Κ.Γ. Μυκόνου (Β Εθνική Ανδρών) : Μυκόνου ΑΟ – Νέο Ληξουρίου
18:30 Άνδρου (Εφήβων) : Άνδρου ΑΟ – Ερμούπολης ΑΟ
19:45 ΑΠΧ Αρχιλόχου Μάρπησσας (Παίδων) : Πλοηγός Αντιπάρου – Σαντορίνης ΑΕ

Κυριακή 09/10/2022

09:15 ΑΠΧ Αρχιλόχου Μάρπησσας (Εφήβων) : Πλοηγός Αντιπάρου – Σαντορίνης ΑΕ
13:30 ΔΑΚ Νάξου (Β Εθνική Ανδρών) : Τα Φανάρια ΑΠΑΣ – Εθνικός ΟΦΠΦ
20:00 ΑΠΧ Αρχιλόχου Μάρπησσας (Εφήβων) : Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ – Πανναξιακός ΑΟΚ.