Η ΕΣΚ Κυκλάδων για την πρώτη συνάντηση της μικτής

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΚ Κυκλάδων θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου που είχε τεθεί και αφορούσε την επαναλειτουργία των μικτών ομάδων της Ένωσης. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας η Τήνος φιλοξένησε την 2η συνάντηση του μικτού τμήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, παρουσία τόσο περιφερειακού προπονητή Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Τσακίρη, όσο και των Ενωσιακών προπονητών, Τάσου Βάβουλα και Γιώργου Σκόρδου.

Επίσης, παρών στην πρώτη αυτή συνάντηση του μικτού τμήματος της ΕΣΚ ήταν Μάριος Ονάσουγλου και ο Αντώνης Βιδάλης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων

 

Στο νησί της Τήνου πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της μικτής ΕΣΚ Κυκλάδων με αθλητές γεννηθέντες το 2008 και το 2009. 

Πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, υπό τις οδηγίες του περιφερειακού προπονητή Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Τσακίρη και με τη βοήθεια των Ενωσιακών προπονητών Τάσου Βάβουλα και Γιώργου Σκόρδου, στο προπονητικό προφίλ των εθνικών ομάδων.

Το Δ.Σ της ΕΣΚ Κυκλάδων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου της επαναλειτουργίας των μικτών ομάδων της Ένωσης μας:

- το Γιάννη Τσακίρη, που η παρουσία του στα νησιά δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους νεαρούς αθλητές μας,

- το Γιώργο Σκόρδο, προπονητή των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, τον Αντώνη Βιδάλη, προπονητή του ΤΑΚ Περιστεριώνα, τον Τάσο Βάβουλα, προπονητή του ανδρικού τμήματος του Πανναξιακού ΑΟΚ και το Μάριο Ονάσογλου βοηθό προπονητή του ανδρικού τμήματος και προπονητή ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΚ, για την εθελοντική προσφορά τους ως Ενωσιακοί προπονητές,

- τους χορηγούς των πρωταθλημάτων μας CAVO PARADISO, DAKTYLIDIS WINDOWS, FLASKOS SUITES, BLU BLU MYKONOS και ANDROP DISTILLERY, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.

Τέλος, ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Musses Appartments του κ. Γιάννη και το εστιατόριο Αρόδο του κ. Αργύρη, για τις άψογες υπηρεσίες προς τους νεαρούς αθλητές μας.

Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση των αθλητών μας, στα μέσα Ιουνίου!

Ετικέτες: