Πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τον Α.Ο. Πάρου

  • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 28 Σεπ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία της πρεμιέρας του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο Α.Ο. Πάρου επικράτησε με το ευρύ σκορ 76-39 του Πανναξιακού. Η ομάδα της Πάρου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Από την άλλη πλευρά για πρώτη φορά στον πάγκο του Πανναξιακού κάθισε ο νέος προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Καρακατσάνης. Επίσης ντεμπούτο στον πάγκο του Α.Ο. Πάρου έκανε και ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα της Πάρου ήταν καλύτερη και από την έναρξη του αγώνα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Ο Α.Ο. Πάρου κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα δεκατεσσάρων πόντων και ταυτόχρονα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν με αρκετούς νέους αθλητές κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Παριανοί να κερδίζουν όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σε κανένα από τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα, καθώς οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 44-19. Ο νικητής είχε κριθεί και το δεύτερο ημίχρονο, απλά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

 

Α.Ο. Πάρου – Πανναξιακός 76-39

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-11, 44-19 (ημίχρονο), 65-29, 76-39

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Παλαιοχωρίτης): Πάσσος, Μαούνης 26, Παπαδόπουλος 2, Αραβαντινός 11, Βρεττός 19 (1), Κωστόβ, Σαρρής 2, Βλάσι 3, Βιδάλης 1, Μιγγόπουλος 8, Ζουμής 4.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Ανδ. Καρακατσάνης): Ονάσογλου Δημ. 3, Λιανός 2, Γεωργακόπουλος, Βερυκόκκος Ι. 8 (2), Βερυκόκκος Γ. 4, Γιαννάκης, Συμεόνογλου 6, Ψάρρας 7 (1), Ντοπέσι 2, Κονδύλης 3, Βάβουλας Αρτ. 1, Ανεβλαβής 3.

Ετικέτες: