Πρωταθλητής ο Πανναξιακός στο final four U14 Κυκλάδων

Νικητής το μπάσκετ και τα χαμόγελα

  • Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024 - 06:11

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το final four U14 Κυκλάδων, με τον Πανναξιακό να κατακτά το τρόπαιο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με ουσιαστικούς νικητές τα χαμόγελα όλων των μικρών αθλητών, τα χαμόγελα όλων των ανθρώπων των αποστολών και του κόσμου που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο αθλητής του Πανναξιακού Γιώργος Γεωργακόπουλος παραλαμβάνοντας το βραβείο του από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κο Δημήτρη Λιανό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και τους προπονητές τους που δίδαξαν ήθος και ευγενή άμιλλα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης! 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τις απονομές η ΕΣΚΚυκλάδων και ο Πανναξιακός τίμησαν τον Κο Μανώλη Κατσούλη , έναν ακούραστο εργάτη των αθλητικών δρώμενων του νησιού για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του επί δεκαετίες.

ΑΟ Άνδρου-Πανναξιακός:44-70

 ΑΟ Άνδρου (Μουστάκας): Κολυδάς 2, Γκλάβα 2, Σβουρένος 6, Γιγίνης, Σιδερής, Κάρλος 6, Φουντάς 4, Ταμπάκος 10, Παντερλής 2, Μεμούσι 4, Λαμάι, Σαντικάι 6

 Πανναξιακός (Ονάσογλου): Ονάσογλου 5(1), Λιανός 18(1), Γεωργακόπουλος 12, Καλαβρός 2, Σέργης 2, Βερύκοκκος, Γιαννάκης 2, Συμεώνογλου 15, Ψαρράς 12(1), Χαμηλοθώρης, Ανεβλαβής, Ψαρράς Ηλ, Τσακωνιάτης 2

Την 3η θέση κατέκτησε ο ΑΟ Μυκόνου

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα U14 της ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς επικράτησε με σκορ 34-45 στον μικρό τελικό του Μαρπησσαϊκού.

Η ομάδα της Μυκόνου ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 1ο δεκάλεπτο κατάφερε να προηγηθεί με 4-8, ενώ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στη 2η περίοδο φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην 3η περίοδο η διαφορά έφτασε πάνω από τους 20 πόντους όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Πάρου πάτησε γκάζι και μείωσε στους 11 πόντους διαμορφώνοντας το τελικό 34-45.

Διαιτητές: Καλαβρός - Παπαδημητρόπουλος

ΑΟ Μαρπησσαϊκός (Ρούσσος): Σκανδάλης, Καλαντζής 2, Μποροντούλην, Μπιλίρης 8, Μελανίτης 2, Παπαδόπουλος 8, Σγαρδέλης, Κονοπισόπουλος 4, Δόλλας, Κακολύρης 7

ΑΟ Μυκόνου (Σκόρδος): Καλλέργης2 , Γεωργουλιός 13, Πρεβενιός 6, Τριανταφύλλου 2, Πολυκανδριώτης 2, Μπουσάι 8, Κυραντώνης, Χαριτόπουλος, Ντένας 4, Μονογυιός 2, Μανουσακίδης 4, Σταυρουλάκης

 

Ετικέτες: