Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην National League 2 (Γ’ Εθνική κατηγορία)

Με τον πρωταθλητή Χίου αρχίζει τους αγώνες ο Άρης Σύρου

Την ανάπτυξη των αγώνων μπαράζ ανόδου στην National League 2 (Γ’ Εθνική) γνωρίζει πλέον ο Άρη Σύρου, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Οι αγώνες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αρχίσουν στις 19 Ιουνίου. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων την πρώτη ημέρα των αγώνων θα έχουν ρεπό, ενώ την επόμενη (20 Ιουνίου), θα βρεθούν απέναντι στην Φ.Ο. Βροντάδου.

Η ομάδα του Αριστοτέλη Παπαναστασίου στις 21 του ίδιου μήνα θα παίξει με τον Α.Σ. Ελπίς, ενώ την επόμενη με τον Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής. Η περιπέτεια των πρωταθλητών (ελπίζουμε στην επιτυχία του) θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι με την ομάδα της Σάμου, που ακόμη δεν είναι γνωστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στα μπαράζ ανόδου κι άπαντες εύχονται αυτή να στεφθεί με επιτυχία. Άλλωστε, διοίκηση και παίκτες έχουν δουλέψει για τους αγώνες αυτούς. Ένα μεγάλο… αγκάθι για τους πρωταθλητές Κυκλάδων είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου έκαναν προπόνηση σε ανοικτό γήπεδο, μιας και κλειστό στη Σύρο δεν… υπάρχει.

Τώρα, όσον αφορά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες μπαράζ, αυτό ίσως να είναι το γυμναστήριο του Μετς. Πρόκειται για ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλά οι Συριανοί, αφού εκεί έπαιξαν στα μπαράζ της σεζόν 2023-24.

Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην National League 2

1ος Όμιλος

19/06                           
ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΤΕ ΣΑΜΟΥ – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ                  
ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΣ ΕΛΠΙΣ

20/06                           
ΑΣ ΕΛΠΙΣ – ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΤΕ ΣΑΜΟΥ               
ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ – ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

21/06                           
ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ – ΑΣ ΕΛΠΙΣ                           
ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΤΕ ΣΑΜΟΥ – ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛ.

22/06                           
ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ – ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

23/06                           
ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΤΕ ΣΑΜΟΥ                              
ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ – ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ