Ο Α.Ο. Μυκόνου απέκτησε τον Ανδρέα Κανονίδη

Στον Α.Ο. Μυκόνου θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Κανονίδης. Η ομάδα της Μυκόνου που θέλει να ανεβάσει… ταχύτητα στο πρωτάθλημα, ενισχύει το ρόστερ της, ώστε να καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κανονίδης άρχισε την καριέρα του από τα Αστέρια Θεσσαλονίκης και τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων και κατόπιν αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Μαρούσι, Περιστέρι, ΑΓΟΡ, Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Δούκα, Ιωνικό Νικαίας, Αμύντα, ΑΟΠΦ και Μίλωνα.

 

Η ανακοίνωση

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου BC έχει την χαρά να ανακοινώνει την προσθήκη του Ανδρέα Κανονίδη ενός εξαιρετικού καλαθοσφαιριστή, χρόνια πρωταγωνιστή στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες(A1,A2) και πρωταθλητής την φετινή χρονιά στην Elite League με την ομάδα του Μίλωνα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα Αστέρια Θεσσαλονίκης και τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων και κατόπιν αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Μαρούσι, Περιστέρι, ΑΓΟΡ, Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Δούκα, Ιωνικό Νικαίας, Αμύντα, ΑΟΠΦ και Μίλωνα.

Ετικέτες: