Ξεκινά η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την 6η διοργάνωση του μοναδικού και ασυναγώνιστου festival 3on3 Aegean Ball.

Η Σύρος ετοιμάζεται για ακόμη μία χρονιά να φιλοξενήσει μία σπουδαία διοργάνωση και ταυτόχρονα να υποδεχθεί υψηλούς προσκεκλημένους. Κάθε καλοκαίρι είναι… θεσμός η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να τραβά την προσοχή της φίλαθλης Ελλάδας κι όχι μόνο.

Με τη συνέντευξη Τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο ξεκίνησε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του μοναδικού τουρνουά.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα ανοίξει η αυλαία του Aegeanball Festival και η γιορτή θα κορυφωθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με τον διοργανωτή της εκδήλωσης Γιώργο Πρίντεζη να αναφέρεται στην σπουδαιότητα του τουρνουά αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για τη Σύρο. Ο παλαίμαχος αθλητής του Ολυμπιακού επικεντρώθηκε στη διοργάνωση και το πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζονται ώστε να υπάρχει αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, ο οποίος ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Γιώργο Πρίντεζη για την αγάπη που δείχνει στο νησί του.

Ετικέτες: