Αποχώρησε από τον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Νίκος Χατζηπανηγύρης

Παρελθόν και επίσημα από τον Πανναξιακίο αποτελεί ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Χατζηπανηγύρης. Οι δύο πλευρές, μετά τη μεταξύ τους συζήτηση, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Η νέα διοίκηση του Πανναξιακού αναγνώρισε, βέβαια, την περυσινή δουλειά του κ. Χατζηπανηγύρη και τον ευχαρίστησε μέσα από την ανακοίνωση της.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως άπαντες στις τάξεις του Συλλόγου προσπαθούν να αναπληρώσουν το… χαμένο έδαφος και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χατζηπανηγύρη.

Ο κοουτς Νίκος Χατζηπανηγύρης είχε σημαντική συνεισφορά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωσή του, τις προσπάθειές του και την επαγγελματική του στάση. Η συμβολή του στην ανάπτυξη και την πορεία της ομάδας ήταν αναμφισβήτητα καταλυτική για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της καριέρας του και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις.

Νίκο Χατζηπανηγύρη από εμάς στον Πανναξιακό ΑΟΚ έχεις ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας.