Στον αγώνα «Πόρος 2022» το σκάφος του Ν.Ο. Σύρου

Στον αγώνα «Πόρος 2022» συμμετείχε με νέο πλήρωμα το σκάφος ΟΥΣΥΡΑ του Ν.Ο. Σύρου.  

Ήταν η πρώτη συμμετοχή του ΟΥΣΥΡΑ μ’ αυτό το πλήρωμα και κύριος στόχος ήταν η απόκτηση εμπειρίας και το "δέσιμο" των νέων μελών του. Ταυτόχρονα η πολύ καλή προσπάθεια που έγινε από όλους είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει μία σημαντική διάκριση, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση και στην 7η της γενικής κατάταξης.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου

"Ολοκληρώθηκε ο αγώνας "ΠΟΡΟΣ 2022" στον οποίο συμμετείχε και το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ΟΥΣΥΡΑ με νέα αγωνιστική ομάδα.

Η πρώτη συμμετοχή που κύριο στόχο είχε την απόκτηση εμπειρίας και το "δέσιμο" του πληρώματος, έφερε και μια διάκριση! Το σκάφος μας τερμάτισε στην 3η θέση της κατηγορίας του και στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
Η νέα αρχή έφερε χαμόγελα και ακόμη περισσότερη διάθεση για να το "πάμε παρακάτω".

Καλούμε όλους τους παλιούς αθλητές της ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας και τους αποφοίτους της σχολής μας, να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Επόμενος αγώνας είναι ο "ΦΑΡΟΣ ΔΙΔΥΜΗΣ 2022" που θα γίνει στη Σύρο, 22 & 23 Οκτωβρίου'.

Ετικέτες: