Ο Ν.Ο. Πάρου ζήτησε να περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από το νησί των Κυκλάδων

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου με αίτημά του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά την άφιξη και περιφορά της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο νησί της Πάρου. Να σημειώσουμε εδώ πως οι Ολυμπιακού Αγώνες θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο του 2024 στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου δεν έμεινε μόνο στο έγγραφο προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά ζήτησε κι από τον δήμαρχο του νησιού και το Επαρχείο Πάρου, ψήφισμα του Δημοτικού και Περιφερειακού συμβουλίου που θα στηρίζουν το αίτημα αυτό.

Το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, προσηλωμένος στην προώθηση του Ολυμπιακού ιδεώδους, στην ευγενή άμιλλα και αναγνώριση των πανανθρώπινων αξιών, θα ήθελε να σας παρακαλέσει όπως εξετάσετε το αίτημά μας, την άφιξης και περιφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, στην νησιωτική Ελλάς, ειδικότερα στην περιοχή των Κυκλάδων και στο νησί της Πάρου, όπου εδράζει ο όμιλός μας με πλειονότητα αθλητών με διακρίσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σύσσωμη η Παριανή κοινωνία, οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του νησιού και οι χιλιάδες Γάλλοι πολίτες που ζουν στο νησί μας, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν τον Αύγουστο του 2024 τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, θα αποδώσουν κάθε τιμή στην άφιξη και περιφορά της Ολυμπιακής φλόγας στο νησί μας.

Ο Όμιλός μας θα είναι στη διάθεση της Ε.Ο.Ε. για κάθε επίπεδο συγεργασίας και συνδρομή βοήθειας σ’ αυτήν την διοργάνωση, σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και φορείς του νησιού μας.

Πιστεύουμε ότι μετά από 20χρόνια (2004) η Πάρος και οι Κυκλάδες αξίζουν αυτή την ύψιστη τιμή της άφιξης και περιφοράς της Ολυμπιακής φλόγας.

Γνωρίζοντας την αγάπη σας για το νησί μας, ελπίζουμε το αίτημά μας να βρει θετική ανταπόκριση από το σεβαστό συμβούλιό σας.

Ετικέτες: