Σημαντικές διακρίσεις από του αθλητές του ΝΟΣ στους αγώνες της Χίου

  • Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 2023 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 26 Οκτ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα καλό πρόσωπο παρουσίασαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Χίου, από τον τοπικό Όμιλο Θυμιανών.

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου της Σύρου, εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμισαν, κέρδισαν και θέση πάνω στο βάθρο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 115 αθλητές και αθλήτριες από ομίλους της Χίου και της Σύρου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, όπως αναφέρουμε παραπάνω, είχε σημαντικές διακρίσεις, καθώς η Αλεξία Ρόκου έλαβε, στην κατηγορία της, την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 1η θέση στα 100μ. ελεύθερο και τη 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα, ενώ η Δέσποινα Γαβριλοπούλου έλαβε τη 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία της.

 

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

 

Στη Χίο βρέθηκε αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα κολύμβησης, που διοργάνωσε ο τοπικός Ναυταθλητικός Όμιλος Θυμιανών.

 

Στην ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν 115 αθλητές & αθλήτριες από ομίλους της Χίου και της Σύρου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, καθώς η Αλεξία Ρόκου έλαβε, στην κατηγορία της, την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 1η θέση στα 100μ. ελεύθερο και τη 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα, ενώ η Δέσποινα Γαβριλοπούλου έλαβε τη 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία της.

 

Προπονήτρια & συνοδός της αποστολής ήταν η Ελπίδα Κανακάρη.

 

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συγχαίρει τις δύο αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής για τη συμμετοχή τους και εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες!

 

Τέλος, θερμές ευχαριστίες, για ακόμη μία φορά, εκφράζονται προς την εταιρεία BLUE STAR FERRIES, που είναι σταθερός αρωγός στις διοργανώσεις του Ν.Ο.Σ.

 

Ετικέτες: