ΝΟΣ: Αρχίζουν τα μαθήματα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας

  • Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:43

Έφτασε η ώρα για τη φθινοπωρινή Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, η οποία διοργανώνεται για 57η φορά, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον απίθανο κόσμο της ιστιοπλοΐας!

Η επιτυχής παρακολούθηση της Σχολής, εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με Δίπλωμα Κυβερνήτη Ιστιοφόρου Σκάφους (skipper) με την «υπογραφή» του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ο οποίος είναι αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο Ναυταθλητικό Σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ως είθισται, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πραγματοποιούνται τα θεωρητικά μαθήματα στους χώρους του Ν.Ο.Σ., ενώ τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει πρακτική εξάσκηση με τα σκάφη του Ομίλου. Στο τέλος της Σχολής πραγματοποιείται τριήμερο, εκπαιδευτικό ταξίδι σε κοντινά νησιά, όπου οι εκπαιδευόμενοι δοκιμάζουν τις γνώσεις τους στην ανοικτή θάλασσα.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, στο κτίριο του Ν.Ο.Σ. (περιοχή Νησάκι, πλησίον Λιμεναρχείου Σύρου).

Μοναδικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις στη Σχολή, είναι η αγάπη για τη θάλασσα, να γνωρίζεις κολύμπι και να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου!

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Ν.Ο.Σ. (Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-14:30).

Όπως πάντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

· 2281088666 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-14:00)

· 6977746340 κ. Γιώργος Ρηγούτσος (Πύργουρας) - Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ετικέτες: