Στην Εθνική ομάδα η αθλήτρια του Ν.Ο. Σύρου, Τόνια Μιχαήλ

  • Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 25 Σεπ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία σπουδαία διάκριση γνώρισε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA, της Βόνιτσας. Ο Όμιλος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες, καθώς η Τόνια Μιχαήλ κατάφερε να γίνει μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Η Συριανή ιστιοπλόος, αν και κρατούσε μέχρι την τελευταία κούρσα μία θέση στο βάθρο, τελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην 7η θέση της γενικής κατάταξης. Στην κατηγορία της Μιχαήλ συμμετείχαν 66 αθλήτριες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου μετά από πολλά χρόνια θα έχει αθλητή του στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Από εκεί και πέρα πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Ομίλου, κερδίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου

Επιτυχίες για την ιστιοπλοΐα του Ν.Ο. Σύρου

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA4 στη Βόνιτσα, με μια πολύ επιτυχημένη συμμετοχή από την ομάδα του Ομίλου μας.

Η Τόνια Μιχαήλ είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας!!! Η ιστιοπλόος μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μέχρι και την προτελευταία ιστιοδρομία βρίσκονταν στην 3η θέση, αλλά ένα κακό πλασάρισμα στη 10η και τελευταία κούρσα, την έφερε στην 7η θέση της γενικής, μεταξύ 66 κοριτσιών. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και ο Όμιλός μας μετά από πολλά χρόνια (πρώτη φορά για κορίτσι), πανηγυρίζει τη συμμετοχή μίας ιστιοπλόου του στην Εθνική Ομάδα.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Θέλξη Ξυλωμένου η οποία κατέκτησε την 14η θέση στη γενική των κοριτσιών και την 3η θέση στη ηλικιακή της κατηγορία (κορίτσια κάτω των 16 ετών), χάνοντας τη 2η στην τελευταία ιστιοδρομία!

Άτυχος ο Ηλίας Γαβιώτης, αφού δύο πρόωρες εκκινήσεις στην 4η και στην 5η ιστιοδρομία τον έφεραν πίσω στην κατάταξη. Αν και στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες είχε πολύ καλά πλασαρίσματα δεν κατάφερε ν’ ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και παρέμεινε στην 22η θέση μεταξύ 139 αγοριών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στην προπονητική ομάδα που ήταν μαζί τους, καθώς και στον Ναυταθλητικός Oμιλος Βόνιτσας και στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τη υπέροχη διοργάνωση!!!

Θερμές ευχαριστίες στον μόνιμο χορηγό μετακινήσεων των ομάδων μας Blue Star Ferries για τη σημαντική υποστήριξή του.

Ετικέτες: