Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε 5-0 της Υδρούσας μέσα στην Άνδρο

Το σόου μόλις... ξεκίνησε

Με μία μεγάλη νίκη έφυγε από την Άνδρο ο Α.Ο. Σύρου, αφού επικράτησε με 5-0 της Υδρούσας μέσα στο Μπατσί.

Η αναμέτρηση για πολλούς ήταν αμφίρροπη, αφού οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες, αλλά και του ότι υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας. Οι παίκτες του Μάκη Πούλου είχαν άλλη άποψη... έκαναν έναν υγιεινό περίπατο και επέστρεψαν χθες στη βάση τους με τους πρώτους τους βαθμούς. Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν και πάρα πολλά να πούμε, αφού η Συριανή ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Λεονάρδο Πρίντεζη και έβγαζαν από πάνω τους το άγχος του φαβορί. Η συνέχεια ήταν εύκολη... ή εύκολη την έκαναν οι παίκτες του Μάκη Πούλου.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, καθώς ήταν παράσταση για... έναν. Ο Α.Ο. Σύρου με την έναρξη του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του και οι γηπεδούχοι... αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Καραμαλίγκας απειλήθηκε περίπου πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, με τον γκολκίπερ του Α.Ο. Σύρου, να αποκρούει με υπερένταση.

Τέλος, οι Συριανοί πέρασαν εύκολα από μία έδρα που σίγουρα θα δυσκολέψει τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς η Υδρούσα όπως αναφέρουμε παραπάνω έχει ενισχυθεί και δεν θα είναι η αδύναμη ομάδα του παρελθόντος. Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Πέτρος Ραουζαίος ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών της ομάδας του, ευχαρίστησε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, για την πρώτη τους νίκης στο πρωτάθλημα και ευχήθηκε καλή συνέχεια και πάντα νίκες.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή κατέληξε στα δίχτυα καθώς, ο Λεονάρδος Πρίντεζης στο 4' με δυνατό ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ομάδας του (0-1).

Άουτ πέρασε το σουτ του Πρίντεζη στο 20'.

Ο Καραμαλίγκας ήταν σε καλή θέση και δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας στο 24' ο Γλυνός.

Στο 27' ο Α.Ο. Σύρου διπλασίασε τα τέρματά του, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σταματίου.

Στο 31' ο Ιάκωβος Σταματίου σημείωσε το δεύτερό προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του.

Στο 32' ο ΕΛ Κάντι με ένα πολύ ωραίο σουτ από τα 40 μέτρα περίπου έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπουτσή. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αν και προσπάθησε να αποκρούσει τη μπάλα δεν τα κατάφερε και οι Συριανοί έκαναν το 4-0.

Στο 40' σε πλάγιο κατέληξε το σουτ του Σταματίου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο φορ της Συριανής ομάδας βρέθηκε πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε πλάγιο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε αφού ο Α.Ο. Σύρου είχε πάρει ένα σαφές προβάδισμα και οι γηπεδούχοι είχαν συμβιβαστεί με την ήττα.

Ο Γ. Περιάλης στο 60' εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια των γηπεδούχων και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο 77' άουτ πέρασε η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζώρτζη.

Στο 85' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γλυνού από πλεονεκτική θέση. Ο Καραμαλίγκας με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Υδρούσα (Μπαρούς): Παπουτσής, Θωμάς, Γονίν ( 80’ Αliraj), Τσαγκαλίδης, Κακλαμάνης, Βιδάλης, Βολίκας ( 62’ Πέλλας ), Μανάλης, Βλάμης, Γλύνός, Μουτσάι.

Α.Ο. Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης , Βαβουράκης, Κόκκαλης (59’ Βελέντζας), Μητσόπουλος (46’ Σούρλας), Τερόλη, Ελ Κάντι (59’ Ξυγκάκης), Τζώρτζης , Σταματίου, Περιάλης, Πρίντεζης Λ.