Ο Πανθηραϊκός νίκησε στη Νάξο το Φιλώτι με 2-1 και...

“Εξόρκισε το κακό”

Ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 2-1 του Φιλωτίου στη Νάξο και επέστρεψε στη βάση του με το υπερπολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα της Σαντορίνης με αυτή τη νίκη “εξόρκισε το κακό”, αφού τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσαν να νικήσουν στη Νάξο. Οι φιλοξενούμενοι με έφτασαν στη νίκη με τον Κωλέτση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής της ομάδα του Σαντορίνης είπε ότι “έσπασε η κατάρα” και η ομάδα του φεύγει από τη Νάξο με το τρίποντο.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37' με το γκολ του Μαρούλη και χρειάστηκε υπερπροσπάθεια για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, αφού είχε ένα γρήγορο ρυθμό και η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια το τρίποντο, αφού σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν την αναμέτρησης από κοντά ήταν καλύτερη κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο 37' ο Μαρούλης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της άμυνας του Πανθηραϊκού στην εκτέλεση φάουλ από τον Κοττάκη και με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το γκολ του Μαρούλη να τις χωρίζει.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 51' με την κεφαλιά του Κελίδη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν τους Ναξιώτες και η πίεσε απέδωσε καρπούς το 93' με τον Κωλέτση, έπειτα την ασίστ του Μηνδρινού.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Βασιλάκης, Κρασσάς, Μανιός, Κατσουρός, Μουστάκης Ν. (75΄ λ.τ. Προμπονάς), Μανωλάς, Στρατούρης, Κρητικός, Κοττάκης (92΄Μουστάκης Δ.), Μαρούλης, Λυμπερτάς.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Νομικός Ι. (46΄Κλουβάτος), Βαζαίος, Νομικός Β., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης, Κωλέτσης, Κελίδης, Μηνδρινός, Παναγιωτίδης.

Ασταμάτητη η Θύελλα

Το παιχνίδι της Θύελλας Καμαρίου και του Α.Σ. Ίου ήταν τόσο εύκολο για τους γηπεδούχους δεν δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, αφού το σκορ από μόνο του τα λέει όλα (7-0).

Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και πέτυχαν τη νίκη της αγωνιστικής, αφού σημείωσαν επτά τέρματα. Έτσι, η αναμέτρηση ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας Αντώνη Καντζέλη για να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μόλις 1-0 και στην επανάληψη η Θύελλα πάτησε “γκάζι” σημειώνοντας άλλα έξι γκολ.

Στο 19' ο Βλαβιανός άνοιξε με σουτ σκορ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0. Ο Βλαβιανός σημειώσε ακόμη ένα τέρμα για να κάνει χατ τρίκ στο 60'.

Τέλος, τα υπόλοιπα τέρματα για την Θύελλα τα σημείωσαν οι: Αρβανίτης 70 και 90, Ξαγοράρης 49' και ο Δαμίγος στο 75'.

Οι γηπεδούχοι είναι και τρία δοκάρια με τους Μαμπέι, Δαμίγο και Αρβανίτη.

Θύελλα (Καντζέλης): Λειβαδάρος, Καραμολέγκος, Πάγια (80' Αργυρός), Μπαλιάκας, Κυριάκος, Ξαγοράρης (62' Μπίμπα) , Γιουρέλης, Λυγνός, Αρβανίτης, Δαμίγος (c) (77' Aργυρός Η.), Βλαβιανός

Α.Σ. Ίου: Μπαμπέϊ, Μερσίνας, Γιαννόπουλος, Καρράς, Βιγγόπουλος, Αυγουστίνος, Μπάτσαλης, Αθανασίου, Χάρος, Κώνστας, Καρκάνης.