2-1 Πάγος - Στενή...Τελικό

Live: Πάγος - Στενή Τήνου

  • Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2013 - 16:49
  • /   Eνημέρωση: 20 Οκτ. 2013 - 9:16
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Άνω Σύρου όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι μεταξύ του Πάγου και της Στενής Τήνου.

Η Συριανή ομάδα προέρχεται από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1 από τον Α.Ο. Σύρου, ενώ η Στενή επικράτησε με 5-0 της Υδρούσας.

Ο Ηλίας Ξενικάκης επελεξε τους εξής 11 για την αρχική ενδεκάδα: Λοΐσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Σαμωτιάκης, Ν. Ρούσσος, Μπελεγρίνης, Μελισσάκης, Παλαιολόγος, Πρίντεζης, Βάλβης, Γ. Πάπιτσης.

 

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Στενής κ. Ν. Ζαλώνης επέλεξε τους: Ν. Φώσκολο, Γ. Φώσκολο, Δελλατόλας, Μάρκος Ζαλώνης, Μάριος Ζαλώνης, Νάζος, Γ. Φώσκολος, Σ. Φώσκολος, Αρμακόλας, Γιάννης Ζαλώνης, Γιώργος Ζαλώνης.

 

Β' μέρος

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του Πάγου και της Στενής Τήνου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Πρίντεζης και Βάλβης (πεν.), ενώ για την Στενή είχε ισοφαρίσει ο Μ. Δελλατόλας.

88' μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχασε με σουτ ο Φώσκολος Σ.

77' αλλαγή για τον Πάγο, ο Φωτεινιάς πέρασε εκτός αγώνα και τη θέση του πήρε ο Βλαντούσης.

75' 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάλβη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Πρελορέντζος, από την ανατροπή από τον τερματοφύλακα.

73' άουτ πέρασε το σουτ του Πρελορέντζου.

70' αλλαγή για την Στενή, εκτός ο Αρμακόλας και πέρασε ο Τζες.

70' τεράστια ευκαιρία για τον Πάγο, από το πλασέ του Βάλβη.

68' δοκάρι για τον Πάγο, από το φάουλ του Ξανθάκη, ο τερματοφύλακας της Στενής απέκρουσε η μπάλα πήρε ύψος και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια η κεφαλιά του Πρελερέντζου πέρασε άουτ.

65' αλλαγή για τον Πάγο, εκτός πέρασε ο Άκης Μπελεγρίνης και τη θέση του πήρε ο Νίκος Πρελορέντζος.

57' η χαμένη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε αυτή τη στιγμή καθως ο Ζαλώνης έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-1 για την Στενή και στη συνέχεια στην προσπάθεια να διώξει ο Σαμιωτάκης έστειλε τη μπάλα αρχικά τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας του.

56' δυνατό ευθύβολο σουτ από τον Άκη Μπελεγρίνη. Ο τερματοφύλακας της Στενής έδιωξε με γροθιές και στη συνέχεια ο Πρίντεζης σημειώθηκε ως οφ σάιντ.

53' οι δύο ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τον Πάγο να έχει την ελαφρά υπεροχή.

17:51 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς.

 

Α' μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1. Ο Πάγος είναι καλύτερος προηγήθηκε με 1-0 στο σκορ με τον Πρίντεζη, έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Πάπιτση, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι και η Στενή σε μία αμυντική αδράνεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μ. Δελλατόλα.

42' 1-1, ο Δελλατόλας Μ. με διπλή προσπάθεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η πρώτη προσπάθεια του παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας χτύπησε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα του Πάγου, η Συριανή ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της και έχει αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Η Συριανή ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα, αν ο Πάπιτσης δεν έστελνε τη μπάλα στο δοκάρι από το πέναλτι που εκτέλεσε.

32' πολύ καλό σουτ από τον Ξανθάκη, ο Ν. Φώσκολος με υπερένταση αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

30' αναγκαστική αλλαγή για τον Πάγο, εκτός αγώνα πέρασε ο Γ. Πάπιτσης και τη θέση του πήρε ο Ξανθάκης.

26' μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του έχασε ο Πάγος, αφού ο Πάπιτσης έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, έπειτα την εκτέλεση πέναλτι.

25' ο Πάγος κέρδισε πέναλτι έπειτα την ανατροπή του Μελησσάκι μέσα στην περιοχή.

24' πολύ κοντά στην ισοφάριση η Στενή Τήνου. Δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα από το σουτ του Γ. Ζαλώνη.

20' 1-0 με γκολ με τον Μ. Πρίντεζη, έπειτα την ασίστ του Πάπιτση.

Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποια σουτ προς τις δύο εστίες έχουν γίνει, όμως κανένα απ' αυτά δεν έχουν δυσκολέψει τους τερματοφύλακες. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι μέτριο ποιοτικά.

10' άουτ πέρασε το σουτ του Γιάννη Βάλβη.

8' ο Σ. Φώσκολος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να νικήσει τον Λοΐσιο, ο τερματοφύλακας χωρίς πρόβλημα απέκρουσε τη μπάλα.

Περίπου 100 φίλοι του ποδοσφαίρου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Άνω Σύρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την σημερινή αναμέτρηση.

16:49 Ξεκίνησε το παιχνίδι πριν από ένα λεπτό.