2-1 με Σταματίου (πεν.)

LIVE: Α.Ο. Σύρου – Άνω Μερά

  • Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2013 - 16:31
  • /   Eνημέρωση: 16 Νοε. 2013 - 18:44
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τον ημιτελικό του κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και της Άνω Μεράς.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να φτάσουν στο τελικό, αφού οι Συριανοί έχουν να πάνε τελικό πολλά χρόνια, ενώ για τους Μυκονιάτες θα είναι η πρώτη.

 

Ο κ. Πούλος ξεκινά το σημερινό παιχνίδι με τους: Καραμαλίγκα, Σταμούλη, Τερόλλης, Κόκκαλη, Σούρλα, Ξυγκάκης, Καπλάνης, Τζώρτζη, Σταματίου, Γ. Περιάλης, Μαραγκός.

 

Από την πλευρά του ο Νίκος Τζιώβας αρχίζει το ματς με τους: Κουσαθανάς, Κουτσούκο, Λάμα, Α. Ασημομύτης, Θεοχάρης, Κεραμιδάς Α., Τόσκα, Κεκελής, Τουρέ, Ντιαιέ, Πετράι.

 

Β' μέρος

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο. Συρου  ήταν καλύτερος και δίκαια ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Οι Συριανοί είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και κάποια άλλα τέρματα. Το ιστορικό σωματείο του νησιού της Σύρου πέρασε στον τελικό του θεσμού του κυπέλλου και μετά από 17 χρόνια θα διεκδικήσει την κούπα (1996-97).

85' διπλή αλλαγή για την Άνω Μερά, εκτός οι: Λάμα και Πετράι, στη θέση τους πέρασαν οι: Γκοράρι και Ν. Ασημομύτης.

76' εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε ο Καπλάνης και στη θέση του μπήκε ο Θ. Χαβδούλας.

Παίκτες της Άνω Μεράς φωνάζουν στο επόπτη, όμως ο Αρμακόλας δεν φωνάζει τον Βακόνδιο και οι παικτες της Μυκονιάτικης ομάδας παραμένουν μέσα στο παιχνίδι.

70' ο Μ. Βακόνδιος έδειξε την εσχάτη των ποινών σε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Σταμτίου από τα έντεκα βήματα έκανε την ολική ανατροπή, φέρνοντας τον Α.Ο. Σύρου μπροστά στο σκορ με 2-1

65' άουτ πέρασε το σουτ του Τζώρτζη.

58' διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους, εκτός πέρασαν οι: Ξυγκάκης και Μαραγκός και την θέση τους πήραν οι: Βαβουράκης και Πρίντεζης.

52' κεφαλιά άουτ του Τουρέ, από πλεονεκτική θέση.

Ο Α.Ο. Σύρου έχει μπει καλύτερο σ' αυτό το διάστημα και έχει φτάσει πολύ κοντά στην ανατροπή του σκορ.

49' σε κόρνερ με υπερένταση έδιωξε ο Κουσαθανάς, στη σέντρα σουτ του Ξυγκάκη.

46' ΓΚΟΟΟΟΟΛ με τον Γ. Πειράλη, ο παίκτης του Α.Ο. Σύρου με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

17:51   Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και της Άνω Μεράς, με τους Μυκονιάτες να είναι είναι μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ με πέναλτι του Θεοχάρη.

 

Α' μέρος

Μετά από 5 λεπτά ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη του πρώτου μέρους.

49' δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα από το φάουλ του Πετράι.

Το χάνει το παιχνίδι ο διαιτητής της αναμέτρησης, το ματς έχει διακοπεί εδώ και δύο λεπτά, οι παίκτες λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια. Όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλα ηρέμησαν.

42' Γκοοοολ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη.

40' πέναλτι έδειξε σε ανατροπή μέσα στην περιοχή ο Μ. Βακόνδιος, ο επόπτης βέβαια είχε σηκώσει τη σημαία του για οφ σάιντ, όμως ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του.

35' στην εξωτερική πλευρά της δεξιάς πλευράς του δοκαριού του Καραμαλίγκα, από το σουτ του Πετράι.

34' ο Πετράι έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο παίκτης της Μυκόνου βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά το σουτ δεν ήταν δυνατό και ο Καραμαλίγκας αποσόβησε τον κίνδυνο.

26' πολύ καλό σουτ του Κέκελη έξω από την μεγάλη περιοχή της Συριανής ομάδας, η μπάλα πέρασε άουτ.

Καλύτερα πατούν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Α.Ο. Σύρου.

22' Ο Α. Ασημομύτης με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

20' άουτ πέρασε το σουτ του Τουρέ, έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Συμπληρώσαμε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, χωρίς οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη εστία. Η μόνη στιγμή που μπορεί να χαρακτηριστεί καλή σ' αυτό το διάστημα ήταν μία εκτέλεση κόρνερ από την Άνω Μερά, με τον Καραμαλίγκα να βγάζει ξανά σε κόρνερ.

16:46 Ξεκίνησε το ο ημιτελικός μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και της Άνω Μεράς.

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, σε σχέση με το προηγούμενη παιχνίδι πρωταθλήματος. 100 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου βρίσκονται στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.