Νέος προπονητής ο Στέφανος Διονυσόπουλος

Ανανέωση στη Θύελλα Καμαρίου

  • Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Νέος τεχνικός, ο Στέφανος Διονυσόπουλος, αναλαμβάνει την Θύελλα Καμαρίου, μετά την αποχώρηση του Μ. Πούλου, ενώ ώθηση επιχειρείται από τη διοίκηση της ομάδας να δοθεί και στις Ακαδημίες, τις οποίες ενδυναμώνει με τον Θωμά Σδούκο ως προπονητή υποδομής.

Η διακοπή της συνεργασίας της Θηραϊκής ομάδας με τον Μ. Πούλο, οδήγησε στην πρόσληψη του Στέφανου Διονυσόπουλου, ως νέου προπονητή της ομάδας, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο νέος κόουτς, με πολύχρονη εμπειρία από μεγάλες ομάδες, θα καθήσει στον πάγκο της Θύελλας, μεταφέροντας στα παιδιά την επαγγελματική του γνώση, αναγνωρίζοντας πάντοτε τον ερασιτεχνισμό και την αγάπη των αθλητών της ομάδας για το άθλημα.

Ο νέος τεχνικός, ο οποίος έχει υπάρξει επί μία πενταετία βοηθός του Σάκη Τσιώλη και μαζί έχουν περάσει από τον Θρασύβουλο, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στην ατομική του πορεία ως προπονητής έχει περάσει από τον Π.Α.Ο. Ρουφ, τον Ηλυσιακό και τον Θρασύβουλο.

Από την άλλη πλευρά ο γυμναστής Θωμάς Σδούκος αναλαμβάνει τις Ακαδημίες της ομάδας, που ήδη το ενδιαφέρον των παιδιών μεταφράστηκε με αύξηση των συμμετοχών σε αυτές, προκαλώντας την ανάγκη ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής.