Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 3-1 της Άνω Μεράς σε ένα ματς που τα είχε... όλα

Σκληρό... μέταλλο

  • Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2015 - 23:12
  • /   Eνημέρωση: 2 Μαρ. 2015 - 7:23
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου τερμάτισε μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Άνω Μεράς, ο Α.Ο. Σύρου και πήρε το εισιτήριο που οδηγεί απ' ευθείας στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο προς κακός και κανείς δεν περίμενε στην επανάληψη να δει ένα τόσο συγκλονιστικό παιχνίδι.

Η Άνω Μερά θα μπορούσε να είχε ανοίξει πρώτη το σκορ, όμως ο Συριανός και στη συνέχεια το δοκάρι στο 3', κράτησαν το μηδέν για την εστία του Α.Ο. Σύρου. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι οι Μυκονιάτες θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει πρώτοι το σκορ και το παιχνίδι να είχε άλλη έκβαση, όμως το δεξί κάθετο δοκάρι στην εκτέλεση πέναλτι του Γιόγιου, στέρησε στην ομάδα της Μυκόνου ένα ακόμη τέρμα. Στην αντεπίθεση, ο Σέχου με σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Σύρου σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τον Ραμπαβίλα, το ένα με πέναλτι, ενώ είχε μειώσει σε 2-1 η Άνω Μερά με τον Ντιαγέ, από τα έντεκα βήματα.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτες λιγότερους, αφού αρχικά για την Άνω Μερά είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες ο Τουρέ και στη συνέχεια μετά από έντονους διαπληκτισμούς τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήραν ο Τσάλμας για την Άνω Μερά και ο Μουράι από τον Α.Ο. Σύρου.

Θα ακολουθήσουν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση.